Libnet.ro
UNICEF

13:31

Nicusor Dan: Trebuie sa asiguram protectie sociala pentru cei vulnerabili. Nu este adevarat ca voi taia subventiile sau ajutorul pentru persoanele cu dizabilitati

B1 B1,
Nicusor Dan: Trebuie sa asiguram protectie sociala pentru cei vulnerabili. Nu este adevarat ca voi taia subventiile sau ajutorul pentru persoanele cu dizabilitati

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a explicat miercuri ca intentioneaza sa apere interesele bucurestenilor si saasigure protectia sociala pentru cei vulnerabili, nu sa taie. continuă pe B1

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

Nicusor Dan: Trebuie sa recastigam increderea pietei financiare si sa refinantam diversele datorii ale Capitalei

Nicusor Dan a facut o serie de precizari dupa intalnirea de miercuricu Florin Citu, ministrul Finantelor. Cu aceasta ocazie, Primarul General ales al Capitalei a explicat de ce este esentiala.

NICUSOR DAN: Vom colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata sau soseaua de centura

Nicusor Dan, candidat la functia de primar general al Capitalei, sustinut de PNL si USR PLUS, a declarat duminica seara ca viitoarea administratie a municipiului Bucuresti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata, soseaua de centura sau centura verde a Capitalei, conform Agerpres.

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Candidatul PNL, USR si PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor, Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita eventuale aglomeratii care s-ar putea forma in orele urmatoare. Este un moment al revansei si este o alegere despre valorile in care credem transmite Dan, in ziua scrutinului. Nu in ultimul rand Nicusor Dan acuza ca in ziua votului continua campania murdara la adresa sa.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Gabriela Firea: Cu placere, domnule Nicusor Dan!

Gabriela Firea critica, pe o retea sociala, mesajul noului primar general ales, Nicusor Dan, cu privire la reabilitarea retelei de termoficare.

Nicusor Dan: in vara asta, din motive electorale, nu s-au facut reparatii. O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, mai multe decat poate Termoenergetica sa suporte. Repararea trebuie sa fie cat mai rapida (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a explicat ca municipalitatea trebuie sa pregateasca interventia pentru ca eventualele avarii sa fie remediate cat mai rapid. in direct pe B1 TV, miercuri.

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

Nicusor Dan, despre evenimentele organizate de Primarie cu ocazia Sarbatorilor: Foarte putin probabil sa se mai organizeze. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre reducerea bugetului alocat pentru evenimentele care sunt organizate de Primaria Capitalei cu ocazia Sarbatorilor, din cauza datoriilor imese pe.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )