Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Uneori, lucrarile nelegale continua si dupa ce sunt oprite de autoritati. Sunt tot felul de momente, Revelioane, schimbari de guvern, cand lumea se uita in alta parte (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Uneori, lucrarile nelegale continua si dupa ce sunt oprite de autoritati. Sunt tot felul de momente, Revelioane, schimbari de guvern, cand lumea se uita in alta parte (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR, a comentat situatia de pe malul Lacului Floreasca, unde a fost demarata o constructie la doar 8 metri distanta de lac, in pofida. continuă pe B1

EXCLUSIV Lucrarile de pe malul lacului Herastrau continua, desi instanta a decis ca sunt ilegale. Nicusor Dan: Cand autorizatiile sunt nelegale ele vin dintr-o prietenie pe care beneficiarul o are cu autoritatea

EXCLUSIV Nicusor Dan, candidatul independent la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR, a anuntat, luni, ca Tribunalul Bucuresti a suspendat o autorizatie de construire emisa pe malul Lacului Floreasca.

Nicusor Dan: Practic sunt candidatul opozitiei la Primaria Capitalei Ce spune despre organizarea alegerilor locale, pe fondul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Nicusor Dan a afirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca poate fi considerat candidatul opozitiei pentru Primaria Capitalei. Daca PNL si USR au anuntat deja ca il sustin in cursa catre pozitia de primar ge.

Surse. Disputa in USR din cauza lui Nicusor Dan. USR nu e satelitul PNL. N-ar fi mai cinstit sa-si asume o candidatura din partea PNL?

Parlamentarii USR Tudor Pop si Cristina Pruna au criticat, pe un grup intern al partidului, faptul ca Nicusor Dan se asociaza doar cu PNL in cursa pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care si USR a anuntat ca-l sprijina in competitia cu Gabriela Firea. Alti membri ai USR Bucuresti i-au luat apararea lui Nicusor Dan, potrivit unor discutii obtinute de Adevarul. E inca un episod din eterna disputa dintre tabara Barna si nicusoristi.

Nicusor Dan a castigat inca un proces cu Gabriela Firea. in total are 168 de victorii in instanta pentru Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a suspendat autorizatia de construire emisa pe malul Lacului Floreasca str. Moeciu nr. 1) si PUZ Inel Median in ceea ce priveste malul Lacului Floreasca, a anuntat Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )