Libnet.ro
UNICEF

00:07

A nins abundent la Cluj. Nu exista drumuri judetene blocate sau inchise

Adevărul Adevărul,
A nins abundent la Cluj. Nu exista drumuri judetene blocate sau inchise

Pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii de iarna, precizeaza Consiliul Judetean Cluj. continuă pe Adevărul

Mai multe drumuri judetene din Vaslui inchise din cauza troienelor formate in urma viscolului puternic

Centrul Infotrafic a anuntat vineri dimineata ca cinci drumuri judetene si doua drumuri comunale din judetului Vaslui sunt inchise circulatiei din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Cateva tronsoane de drumuri judetene, inchise din cauza viscolului. Circulatia pe toate drumurile nationale si pe autostrazi se desfasoara normal

Circulatia pe drumurile nationale si pe autostrazi se desfasoara normal vineri la orele pranzului. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile - ninsoare si viscol - sunt inchise cateva tronsoane de drumuri judetene, anunta Centrul Infotrafic.

Infotrafic: Opt drumuri judetene sunt in continuare inchise; un tren este blocat intre Constanta si Tulcea

Un numar de 8 drumuri judetene din Iasi, Caras Severin si Vaslui sunt inchise in aceasta dimineata din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic. O garnitura de tren este blocata in continuare intre Constanta si Tulcea. in continuare suntnealimentate cu energie electrica mai multe localitati din judetul Constanta - 4 localitati; judetul Hunedoara - 19 localitati; judetul Tulcea - 48 localitati.

UPDATE Infotrafic: Un drum national si opt drumuri judetene, inchise. Porturile constantene au fost deschise

Un drum national si mai multe drumuri judetene din Iasi, Caras Severin, Tulcea si Vaslui sunt inchise in aceasta dimineata din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic. in continuare suntnealimentate cu energie electrica mai multe localitati din judetul Constanta - 4 localitati; judetul Hunedoara - 19 localitati; judetul Tulcea - 48 localitati.

UPDATE Infotrafic: Un drum national si opt drumuri judetene, inchise. in 38 de scoli nu se fac cursuri. Porturile constantene au fost deschise

Un drum national si mai multe drumuri judetene din Iasi, Caras Severin, Tulcea si Vaslui sunt inchise in aceasta dimineata din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic. in continuare suntnealimentate cu energie electrica mai multe localitati din judetul Constanta - 4 localitati; judetul Hunedoara - 19 localitati; judetul Tulcea - 48 localitati. in 38 de scoli din cinci judete cursurile sunt suspendate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )