Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Hotnews Hotnews,
 Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate. continuă pe Hotnews

Meteorologii au actualizat informarea de vreme rea: Ninsori, ploi si polei pana miercuri dimineata la ora 10.00

Meteorologii au actualizat marti ultima informare meteo, anuntand ninsori, ploi si polei pana miercuri la ora 10. Totodata, Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avetizare cod galben de viscol, in vigoare pana miercuri la ora 10. 00 in sapte judete.

Ninsori, ploi si polei pana miercuri dimineata

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo, anuntand ninsori, ploi si polei pana miercuri la ora 10. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avetizare cod galben de viscol, in vigoare pana miercuri la ora 10 in sapte judete.

Vremea in Bucuresti. Sunt asteptate ninsori, ploi si polei!

VREMEA in Bucuresti. Meteorologii au emis luni o prognoza speciala pentru Bucuresti, anuntand ninsori, ploi si polei. Vremea va fi in general inchisa marti si vor fi precipitatii sub forma de ninsoare,.

Ninsori n toata tara, ncepnd de marti dimineata

Incepand de marti dimineata, in toata tara se vor inregistra ninsori si vant puternic, potrivit unei informari transmise luni de Administratia Nationala de Meteorologie. Si pentru Bucuresti sunt anuntate ninsori, ploi si polei.

Vremea. Gerul si ninsorile se intorc in toata tara

Dupa cateva zile mai calde, in acest weekend se intorc ninsorile, iar temperaturile vor cobori din nou. Valorile termice diurne vor marca o scadere in toata tara, chiar accentuata. Vom avea in tara .

Vremea. Gerul si ninsorile revin in toata tara in zilele urmatoare

Dupa cateva zile mai calde, in acest weekendninsorile se intorc, iar temperaturile vor cobori din nou. Valorile termice diurne vor marca o scadere in toata tara, chiar.

Vremea. Gerul si ninsorile revin in toata tara

Dupa cateva zile mai calde, in acest weekendninsorile se intorc, iar temperaturile vor cobori din nou. Valorile termice diurne vor marca o scadere in toata tara, chiar accentuata. Vom avea in.

rezist - PROTESTE iN TOATA TARA, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem OUG pentru corupti

Ordonanta de Urgenta pregatita de Tudorel Toader, care vizeaza sentintele emise de completele de cinci judecatori ce urmeaza a fi anulate Detalii AICI), provoaca haos in tara. Protestatarii rezist.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )