Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noi avertizari emise de hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Antena3 Antena3,
Noi avertizari emise de hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de inundatii valabila pana joi dimineata la ora 10:00 pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj,. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete, pana joi

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din opt judete, aceasta fiind valabila de miercuri de la ora 15. 00 si pana joi, la ora 10. De asemenea, este cod galben pentru alte rauri, din majoritatea judetelor tarii.

Avertizare hidrologica cod portocaliu de inundatii pentru judetul Iasi. Este vizat inclusiv raul Bahlui

Oficialii Prefecturii Iasi au anuntat ca pentru judet s-a impus o noua avertizare hidrologica, in contextul precipitatiilor abundente din ultimele zile.

Hidrologii anunta DEZASTRUL: Cod portocaliu de inundatii pana joi. Care sunt zonele vizate (FOTO)

Romania este amenintata din nou de inundatii. Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din opt judete, valabila in intervalul 1 august, ora 15. 00 - 2 august, ora 10. Potrivit.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete. Ce anunta hidrologii

Hidrologii au emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe rauri din judetele Arad si Hunedoara, cu depasiri ale Cotelor de inundatie. Conform prognozei de.

Rauri din judetele Teleorman si Giurgiu, sub Cod portocaliu de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis duminica seara o atentionare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Teleorman si Giurgiu pana luni.

Cod portocaliu de ploi si vijelii in cinci judete

Meteorologii au emis, marti seara, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice pentru localitati din judetele Vaslui, Galati, Giurgiu, Ilfov si.

Cod portocaliu de instabilitate in mai multe zone din Transilvania si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabila in zone din Transilvania si Muntenia, precum si noi avertizari Cod.

Cod galben de inundatii in judetul Galati. Hidrologii spun ca vor fi cresteri mari ale debitului raului Barlad

In acelasi timp, specialistii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din opt judete, aceasta fiind valabila de miercuri de la ora 15. 00 si pana joi, la ora 10. De asemenea, este cod galben pentru alte rauri, din majoritatea judetelor tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )