Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi conditii de intrare in Cipru, in plina pandemie. Ce trebuie sa faca romanii pentru o vacanta acolo

Antena3 Antena3,
Noi conditii de intrare in Cipru, in plina pandemie. Ce trebuie sa faca romanii pentru o vacanta acolo

Autoritatile din Cipru au modificat conditiile de intrare in tara a cetatenilor din anumite tari, in contextul pandemiei de coronavirus. Romania a fost inclusa pe lista statelor din categoria C, la fel ca Portugalia, Bulgaria, Luxemburg, Suedia si Serbia. continuă pe Antena3

Cipru anunta noi conditii de intrare in tara pentru cetatenii romani, in contextul pandemiei de COVID-19

Autoritatile din Cipru au revizuit conditiile de intrare in tara in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, Romania este inclusa, in acest moment, pe lista statelor din categoria C, ceea ce inseamna ca.

Imagini de groaza in Pitesti, in plina pandemie de COVID-19. O minora este scuipata si batjocorita de o alta fata in vazul tuturor

Momente greu de privit au avut loc in Pitesti, acolo unde o copila a fost maltrata fizic de o cunoscuta. Potrivit materialului video care a imortalizat scenele de groaza, agresoarea era deranjata de faptul ca victima a patruns intr-o zona in care nu era dorita. Imaginile au ajuns pe mana autoritatilor care au demarat o .

Medicii americani rup tacerea in plina pandemie. Ce ascund autoritatile internationale si cat de grav este, de fapt, noul coronavirus

Medicii americani rup tacerea in plina pandemie criticand reactiile autoritatilor si pe cele ale comunitatii internationale cu privire la noul coronavirus si gravitatea sa. Postarea de pe Twitter a presedintelui american care curprindea declaratiile controversate ale doctorilor a fost stearsa de pe popularea retea. Iata ce dezvaluie medicii americani.

EXCLUSIV Noi conditii de calatorie in Grecia: Ce se intampla cu turistii care sosesc pe aeroportul din Atena

Autoritatile din Grecia au anuntat noi conditii pentru turistii care vor sosi cu avionul pe teritroiul elen. incepand de miercuri, 5 august, pe aeoportul Eleftherios Venizelos din Atena se vor putea efectua.

Avertismentul ONU in plina pandemie: E o catastrofa, care afecteaza o intreaga generatie

Secretarul general al ONU si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu inchiderea scolilor in toata lumea din cauza pandemiei de coronavirus. Antonio Guterres spune ca e o catastrofa care afecteaza o intreaga generatie si ca intoarcerea elevilor la ore, in conditii de siguranta, reprezinta o prioritate absoluta.

Monica Pop, uimita de ce a vazut pe strada in plina pandemie: Trebuiau sa iasa sa spuna ca totul s-a modificat

In contextul in care, la inceputul pandemiei, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca masca trebuie purtata doar de persoanele infectate, medicul Monica Pop este de parere ca acesta trebuia sa iasa acum, sa explice oamenilor ca lucrurile s-au schimbat si ca purtarea mastii este un lucru pozitiv. De asemenea, Monica Pop a declarat ca dimineata, in timp ce mergea catre spital, a vazut pe strada doar oameni care purtau masca de protectie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )