Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noi detalii despre Alina Bica. Unde ar fi locuit fosta sefa DIICOT

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre Alina Bica. Unde ar fi locuit fosta sefa DIICOT

Mihai Radulescu a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre perioada in care Alina Bica a stat in locuinta sa din Costa Rica. El sustine ca cele doua au ajuns acolo cu un plan bine pus la punct si nu au av. continuă pe Antena3

Noi detalii despre RUPEREA coalitiei de guvernare! SEFUL ALDE a facut anuntul despre soarta PSD

Nu exista pana acum semne ca legea offshore ar putea duce la ruperea coalitiei de guvernare cu PSD, a declarat liderul grupului ALDE din Camera Deputatilor, Varujan Vosganian. Nu exista pana acum semne.

Noi detalii despre Michael Schumacher. Ce s-ar intampla de fapt cu marele campion din Formula 1

Michael Schumacher a suferit un accident pe 29 decembrie 2013, in timp ce schia in Alpii francezi, in urma caruia fostul pilot de Formula 1 a suferit rani grave in zona capului si a intrat in coma. De.

NOI detalii despre pensia NADIEI COMANECI! INCREDIBIL la cat a ajuns! Multi romani viseaza

Sportivul de performanta care a obtinut o medalie de aur, argint sau de bronz in probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale si Europene de seniori.

Noi detalii despre criminala de la metrou. Procurorii cer inchisoare pe viata

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecata in procesul crimei de la metrou, inchisoare pe viata pentru Magdalena Serban, femeia acuzata ca a ucis o tanara aruncand-o in fata metroului. Serban a.

Singura cale de scapare pentru Elena Udrea si Alina Bica. Interviu exclusiv cu procurorul-sef din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica sunt fara scapare.

Imagini din inchisoarea in care se afla Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea a fost retinuta alaturi de Alina Bica in Costa Rica, dupa ce ofiterii Interpol le-au ridicat de pe strada. Dupa ce au fost retinute, Udrea siBica au fost duse la inchisoarea de femei El.

Noi detalii despreprincipalul suspect in cazul asasinarii jurnalistei Victoria Marinova. Decizia autoritatilordin Germania

Barbatul suspectat de uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova va fi trimis in curand din Germania in Bulgaria, a anuntat vineri justitia germana, potrivit AFP. Parchetul din orasul Celle landul.

Detalii despre vizita lui Recep Erdogan in Republica Moldova

Igor Dodon a avut marti, 9 octombrie, o intrevedere de lucru cu bascanul Gagauziei, Irina Vlah. in cadrul discutiei, acestia a fost analizata situatia sociala - politica din autonomie, dar si detalii despre vizita presedintelui Turciei, Recep Erdogan, in Republica Moldova, in perioada 17-18 octombrie.

Oficial din Costa Rica, marturie-bomba. Ce se intampla cu Elena Udrea si Alina Bica, dupa ce au fost arestate

Un oficial din Costa Rica a vorbit despre ce se intampla cu Elena Udrea si Alina Bicadupa ce au fost arestate. Sunt foarte socate, sustine oficialul. Mihai Gadea a prezentat marti seara, la.

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica: Mandatele de arestare pentru Elena Udrea si Alina Bica pot fi prelungite pe toata durata procedurii de extradare

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, spune ca procedura de extradare in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica continua chiar daca exista solicitari pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit si dupa date de 30 decembrie, pana la finalizarea procedurii de extradare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )