Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noi detalii despre jandarmerita batuta la protestul din 10 august. A fost trecuta pe tratament psihiatric

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre jandarmerita batuta la protestul din 10 august. A fost trecuta pe tratament psihiatric

Stefania, tanara jandarmerita agresata pe 10 august in Piata Victoriei, s-a prezentat la medic la o luna si jumatate dupa incidentele de la proteste. Tanara acuza atunci dureri cervicale si a fost. continuă pe Antena3

Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Politistii de la Omoruri si procurorii au retinut, marti,un al doilea individ care i-a lovit-o pe cei doi jandarmi, in timpul protestelor din 10 august. Ar fi vorba despre Laurentiu Gabriel, de 28 .

Noi detalii despre retinerea Elenei Udrea si Alinei Bica. Cele doua au fost ridicate in urma solicitarii de extradare trimisa de ministerul Justitiei. Actele au ajuns abia acum

Elena Udrea si Alina Bica sunt in arestul politiei din Costa Rica. Cele doua au fost ridicate de pe strada, legitimate si duse la sectie. in imagini se vede clar cum Elena Udrea este inconjurata de agentii.

Noi DETALII despre BOALA de care sufera Silvia Dumitrescu: NU ARE LEAC!

Silvia Dumitrescu a facut dezvaluiri despre boala de care sufera, aceasta declarand trebuie sa urmeze tratament tot timpul. Mie mi s-a intamplat sa ma sune din familie multi, speriati. Eu nu am o viata.

Teodor Melescanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Suntem pe ultimii metri

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, joi, ca finalizarea analizei privind oportunitatea mutarii ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, se afla pe ultimii metri. Stiu.

Noi detalii despre femeia care a fost gasita moarta in Arges. Marturia cutremuratoare a mamei Andreei

Parintii Andreei Turlea, tanara ucisa in localitatea argeseana Calinesti, sunt ingenuncheati de durere. Imaginea cu fiica lor zacand intr-o balta de sange in casa nu o vor putea uita vreodata si se.

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe.

Un nou protestatar retinut sub acuzatia de violenta asupra jandarmilor la mitingul din 10 august

Continua ancheta privind violentele comise si de unii protestarii asupra jandarmilor cu ocazia mitingului diasporei din 10 august. Un nou barbat a fost retinut pentru 24 de ore, joi, de catre procurori. Acesta.

Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Au inceput audierile in dosarul Lovitura de stat deschis la DIICOT. Reprezentantii Jandarmeriei Romane au depus o sesizare privind infractiuni impotriva ordinii constitutionale, in legatura cu mitingul din 10.

Dancila, la Strasbourg, despre interventia Jandarmeriei din 10 august: Nu interziceti Romaniei ceea ce e permis in alte state

Premierul Viorica Dancila a cerut europarlamentarilor de la Strasbourg, referindu-se la interventia Jandarmeriei de la protestul din 10 august, sa nu interzica Romaniei ceea ce este permis in alte state.

Sabina Iosub, detalii despre dezbaterea exploziva de la Strasbourg

Dezbatere exploziva despre Romania in aceasta seara la Strasboug. Situatia din tara noastra va fi discutata in comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne. La dezbatere va fi prezent si pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )