Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noi detalii despre perchezitiile in dosarul care vizeaza programul Prima Casa. O persoana a fost arestata preventiv

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre perchezitiile in dosarul care vizeaza programul Prima Casa. O persoana a fost arestata preventiv

Politistii au facut alte doua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov la sediul unei societati comerciale specializate in servicii de consultanta in domeniul obtinerii de locuinte prin programe. continuă pe Antena3

Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august in Piata Victoriei: A fost prezent la intalnirea noastra si chiar a vorbit

Maiorul Laurentiu Cazan, care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei, a venit cu noi lamuriri cu privire la Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele.

Noi detalii despre protestele din Piata Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a facut o declaratie socanta

Apar detalii uluitoare dupa protestul diasporei care a degenerat in lupte de strada. Raman in continuare foarte multe intrebari fara raspuns, pe masura ce continua sa curga si declaratiile.

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul.

Noi detalii despre tragedia din Italia. Anuntul facut de Comisia Europeana

Comisia Europeana a dat asigurari joi ca a incurajat Italia sa investeasca in infrastructura, dupa criticile venite din partea guvernului populist italian in urma prabusirii marti a unei portiuni dintr-un.

Noi perchezitii in dosarul Prima Casa! Coruptie la ACORDAREA CREDITELOR

Politistii au facut, joi, noi perchezitii in dosarul care vizeaza programul Prima Casa si Fondul National de Garantare a Creditelor. Au fost vizate sediul unei societati comerciale specializate in.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP! I-a spus ADIO definitiv! Motivul ULUITOR pentru care a fost parasita

Noi detalii despre plecarea antrenorului Andrei Pavel din stafful Simonei Halep au iesit la suprafata. Acesta spera sa devina antrenorul principal al numarului unu mondial. Sperantele sale au fost alimentate de ne.

Noi detalii legate de tragedia din Italia, unde un pod s-a prabusit. Cel putin 11 oameni au murit

Dezastru in Italia. Un pod s-a prabusit in apropiere de Genova. Potrivit agentiei de presa ANSA, 11 oameni si-au pierdut viata, intre care un copil, dupa ce masinile in care se aflau au fost prinse.

Jandarmeria Romana, detalii despre gazele folosite in Piata: Nu au niciun fel de risc impotriva populatiei

Maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia jandarmilor pe 10 august a vorbit la TVR despre actiunea de la protest si a dat asigurari ca gazele lacrimogene nu prezinta riscuri pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )