Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce se intampla cu actorul de cand a fost externat

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce se intampla cu actorul de cand a fost externat

Florin Busuioc a ajuns acasa, in urma cu cateva zile, iar acum au sosit si primele informatii despre starea sa de sanatate de cand s-a intors alaturi de cei dragi. Busu se simte foarte bine si nu doar fizi. continuă pe Antena3

SOC la PRO TV! Florin Busuioc a disparut din SPITAL! Apel de ULTIMA ORA! Din pacate...

Noi detalii despre starea de sanatatea a lui Florin Busuoic au iesit la iveala. Celebrul prezentator s-a intors acasa si se afla in perioada de recuperare dupa operatia din data de 7 noiembrie, cand a.

E vorba de FLORIN BUSUIOC, indragitul prezentator METEO de la Pro TV: Din pacate tocmai a...

Noi detalii despre drama momentului in televiziune! Florin Busuioc a explicat ce s-a intamplat in ziua in care i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul unei piese de teatru, pe scena din.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a Simonei Halep: A facut un antrenament intens, de doua ore, la capacitate de 70-80%

Simona Halep a postat pe contul personal de Instagram dovada faptului ca se antreneaza, iar informatia a fost confirmata de Florin Segarceanu, capitanul echipei de FedCup a Romaniei. Acesta a oferit si ultimele detalii despre starea de sanatate a liderului mondial: A facut un antrenament intens, de doua ore, la capacitate de 70-80%.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a Simonei Halep: cum rezista spatele la efort

Simona Halep s-a pregatit ieri la Stejarii Country Club alaturi de Florin Segarceanu, antrenorul echipei de Fed Cup.

Detalii de ULTIMA ORA despre starea lui Michael Schumacher. Un preot dezvaluie: `Am stat in fata lui. L-am tinut de maini si...`

Un preot german da detalii despre starea in care se afla Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, care a suferit un accident la schi in 2013, iar de atunci se afla in stare.

Am stat in fata lui Michael Schumacher. L-am tinut de maini. Detalii de ultima ora despre starea fostului pilot german

Georg Ganswein, un arhiepiscop german, a dat detalii despre starea fostului campion de Formula 1, care, pe 29 decembrie 2013, a suferit un teribil accident la ski si, de atunci, el este leguma. Nu de putine ori au.

Apar noi detalii despre seriile Samsung Galaxy A si M

Seriile Samsung Galaxy A si M, la care producatorul sud-coreean lucreaza de ceva vreme, apar inca o data pe internet, cu noi detalii despre specificatii. Samsung se descurca bine pe segmentul.

Simona Halep a dat LOVITURA! EL este ANTRENORUL care i-a luat locul lui Darren Cahill. Detalii BOMBA despre starea de sanatate a sportivei

Simona Halep a ratat toate competitiile de la finalul acestui an, inclusiv Turneul Campioanelor, fiind diagnosticata cu o hernie de disc. Cu toate acestea, vestile privind starea de sanatate a jucatoarei de tenis.

Da, din pacate e vorba de FLORIN BUSUIOC: indragitul prezentator meteo de la Pro TV tocmai a...

Florin Busuioc isi aminteste ce s-a intamplat in ziua in care i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul unei piese de teatru, pe scena din Craiova. Potrivit unor surse medicale din cadrul.

Da, din pacate e vorba de FLORIN BUSUIOC: indragitul prezentator METEO de la Pro TV tocmai a...

Florin Busuioc isi aminteste ce s-a intamplat in ziua in care i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul unei piese de teatru, pe scena din Craiova. Potrivit unor surse medicale din cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )