Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi detalii despre tragedia care zguduie Romania! Ce a facut sotul judecatoarei din Mures inainte de a-si pune capat zilelor

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre tragedia care zguduie Romania! Ce a facut sotul judecatoarei din Mures inainte de a-si pune capat zilelor

O drama cutremuratoare zguduie Romania. Un profesor universitar si-a pus capat zilelor, la Livezeni, in judetul Mures, la doar doua luni dupa ce sotia sa, judecatoare, s-a sinucis. continuă pe Antena3

Disintegration: Un nou trailer si detalii despre sesiunile open si closed beta

Private Division si V1 Interactive au lansat un nou trailer al jocului Disintegration, care ofera noi detalii despre sesiunea de multiplayer technical beta ce va avea loc saptamana viitoare.

Claudia Patrascanu, detalii despre divortul de Gabi Badalau. Ce i-a facut tatal copiilor ei, in ultimele luni

Claudia Patrascanu vine cu detalii din ultimele luni din casnicia sa. Ce i-a facut Gabi Badalau acesteia la finele mariajului lor? Cantareata a marturisit tot! Claudia Patrascanu, detalii despre mariajul sau esuat Claudia Patrascanu a venit cu detalii despre divortul de Gabi Badalau. Desi a sustinut initial ca nu va dezvalui prea multe despre viata .

Drama in familia lui Denis Alibec, dupa ce sora fotbalistului a murit. Tragedia care le-a schimbat viata

Familia lui Denis Alibec a trecut printr-o mare drama in momentul in care sora fotbalistului s-a stins din viata, la o varsta frageda. Acest lucru s-a intamplat inainte ca Denis sa se fi nascut, astfel ca venirea lui pe lume a fost o alinare pentru parintii lui. Drama in familia lui Denis Alibec, dupa ce .

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

Noi informatii despre cazul consilierului PNL atacat in stil mafiot. Primarul din Chiajna ar aparea in poze cu atacatorii

Noi informatii si imagini in cazul politicianului atacat in stil mafiot cu topoare. Consilierul PNL atacat a povestit ieri la Antena 3 ca Politia Locala a asistat la incident, acesta acuzand relatii si increngaturi care ajung pana la primarul localitatii.

Romani care dezvolta Romania: Medicul care salveaza inimile copiilor

000 de inimi i-au batut in mana pana acum medicului Adrian Lacatusu. in acest moment este cardiolog pediatru, dar recunoaste ca nu si-a imaginat niciodata in timpul facultatii, ca isi va alege aceasta specializare. A facut-o insa, dupa ce a facut voluntariat la un centru din Timisoara, iar acum dupa 25 de ani de meserie, spune ca nu ar mai putea lucra decat cu copii.

Romani care dezvolta Romania. Hidroelectrica, de la insolventa la profituri de miliarde

Acum sapte ani, Hidroelectrica intra in insolventa. Azi este o companie cu un profit care a depasit doua miliarde de lei care se pregateste intens de listarea la Bursa si care se preocupa real de educatia tinerilor din Romania. Hidroelectrica este mai mare producator de energie din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )