Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii ies la iveala in cazul politistului pedofil. Eugen Stan dirija traficul la moartea lui Gigina

Antena3 Antena3,
Noi detalii ies la iveala in cazul politistului pedofil. Eugen Stan dirija traficul la moartea lui Gigina

Noi detalii ies la iveala in cazul politistului pedofil. Se pare ca Eugen Stan dirija traficul in seara accidentului tragic in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina. Emanuel Rene. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul politistului pedofil. Cum vrea sa scape de puscarie Eugen Stan

Rasturnare de situatie in cazul politistului pedofil. Potrivit unor surse, Eugen Stan si-a schimbat strategia de aparare. Zilele trecute barbatul refuza sa faca expertiza psihiatrica in momentul.

Iata unde duce DRUMUL NESOCOTIRII valorilor fundamentale ale CIVILIZATIEI CRESTINE. Reactia Coalitiei pentru Familie in cazul POLITISTULUI-PEDOFIL

Coalitia pentru Familie reactioneaza si ea in scandalul politistului-pedofil. Organizatia solicita autoritatilor sa intervina pentru oprirea cauzelor care duc la valul de abuzuri si agresiuni.

Sorina Matei: Cazul politistului-pedofil, un lant al musamalizarilor si complicitatilor, in care sunt implicati politisti si procurori. Singurul care a zburat din functie e un mic Dumnezeu

Scandalul politistului-pedofil scoate la lumina un intreg lant de musamalizari si complicitati, vechi de noua ani, in care este implicata Politia, lantul de comanda si dar si procurorii. Cu.

Noi detalii in cazul politistului pedofil. Cum a fost cercetat initial cazul

Viorel Radu, fostul sef al Sectiei 18 din Capitala, sectia unde a fost adus cazul lui Eugen Stan, politistul pedofil, aduce informatii importante in acest caz. Eugen Stan a fost prins de catre.

Noi informatii despre politistii de la Sectia 18, cercetati de Parchet in cazul politistului pedofil

Politistii de la Sectia 18 sunt cercetati de Parchetul General pentru favorizarea infractorului, pentru musamalizarea incidentului de la finalul anului 2016, cand Eugen Stan a agresat sexual o femeie in.

Presa straina, despre cazul politistului pedofil: Tensiunile din Guvern sunt mai mari decat cele din Politie

Premierul si ministrul de Interne ai Romaniei au opinii diferite privind scandalul declansat de politistul-pedofil. Arestarea lui Eugen Stan, un politist care a recunoscut mai multe fapte de.

Exclusiv: Document devastator in cazul politistului pedofil. Sefii Politiei stiau despre Eugen Stan

A aparut un document care lamureste situatia din Politie, in urma dezvaluirilor referitoare la politistul pedofil. Documentul este dovada ca toti capii Politiei Romane au stiut de actiunile.

IMAGINILE ORORILOR. PROBELE VIDEO iN CAZUL POLITISTULUI PEDOFIL (VIDEO)

Cazul in care este implicat Eugen Stan este unul fara precedent pentru Politia Romana. La fel si scandalul declansat de ororile comise de el asupra minorilor sau a femeilor care i-au cazut victime.

Reactia lui Augustin Lazar in cazul POLITISTULUI-PEDOFIL. Ce spune procurorul general despre SUSPICIUNILE DE MUSAMALIZARE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut joi prima reactie de cand institutia pe care o conduce a preluat dosarul politistului acuzat de agresarea sexuala a doi copii intr-un lift.

Exclusiv: Document devastator in cazul politistului pedofil

A aparut un document care lamureste situatia din Politie, in urma dezvaluirilor referitoare la politistul pedofil. Documentul este dovada ca toti capii Politiei Romane au stiut de actiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )