Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi focare de pesta porcina, confirmate la mistretii din fondurile de vanatoare. Masuri radicale luate de autoritati

Adevărul Adevărul,
Noi focare de pesta porcina, confirmate la mistretii din fondurile de vanatoare. Masuri radicale luate de autoritati

Noi focare de pesta porcina africana au fost confirmate de doua fonduri de vanatoare. in urma cu cateva zile, patru mistreti bolnavi au fost gasiti morti pe un alt fond de vanatoare din zona. continuă pe Adevărul

ANSVSA: Peste 1.100 de focare de pesta porcina africana, in 22 de judete

Potrivit ANSVSA, Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 298 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 127 de focare dintre care 18 in exploatatii comerciale).

Constanta: Pesta porcina, confirmata la mistreti morti gasiti intr-un fond de vanatoare

Pesta porcina africana a fost confirmata la patru mistreti morti gasiti intr-un fond de vanatoare din judetul Constanta. Autoritatile urmeaza sa prinda toti mistretii din zona afectata si sa.

inca un focar de pesta porcina, in Buzau. Noua porci au fost ucisi intr-o gospodarie din Posta Calnau

Pesta porcina africana se extinde alarmant. A fost confirmata prezenta virusului Pestei Porcine Africane la porcii dintr-o gospodarie particulara din localitatea Zilisteanca, comuna Posta Calnau.

Pesta porcina aficana, confirmata pe un fond de vanatoare. Patru mistreti au fost gasiti morti

Pe fondul de vanatoare au fost gasiti patru porci mistreti morti. in urma analizelor, a fost confirmata pesta porcina africana.

Armata ar putea interveni in lupta autoritatilor cu pesta porcina africana. Mai multi militari vor fi instruiti de veterinarii DSVSA Buzau

Cresterea alarmanta a numarului de cazuri de pesta porcina africana a determinat autoritatile buzoiene sa apeleze la ajutorul Armatei. Un numar de 20 de militari de la unitati din Buzau vor fi instruiti de catre specialistii DSVSA Buzau pentru a interveni atunci cand se va decide sacrificarea in masa a suinelor din zonele de protectie a focarelor.

SIEGFRIED MURESAN DESPRE CONSTRUCTIA DE AUTOSTRAZI: Guvernul a absorbit doar 16% din fondurile europene

Europarlamentarul PPE Siegfried Muresan sustine ca guvernele PSD - ALDE au absorbit pana in prezent doar 16% din fondurile europene alocate pentru perioada 2014-2020 prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), program prin care este finantata constructia de autostrazi.

ANSVSA: 102 focare de pesta si 47 cazuri la mistreti, inregistrate pe malul Borcei

La aceasta data, conform ANSVSA, pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 298 localitati din 19 de judete, cu un numar de 1. 127 de focare dintre care 18 in exploatatii comerciale). in alte 3 judete exista doar cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 365. 172 de porci afectati de boala si exista 916 cazuri la mistreti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )