Libnet.ro
UNICEF

20:32

Noi imagini HD cu explozia uriasa din Beirut in slow motion

Antena3 Antena3,
Noi imagini HD cu explozia uriasa din Beirut in slow motion

Noi imagini HD au fost publicate pe YouTube cu explozia uriasa din Beirut. Un psiholog a reusit sa filmeze 4K momentul in care depozitul cu 2. 750 de tone de nitrat de amoniu a sarit in aer, dar si unda de soc a deflagratiei. continuă pe Antena3

VIDEO Noi imagini HD arata momentul exploziei din Beirut in slow-motion

O noua inregistrare video arata momentul socant al exploziei care a zguduit Beirutul martea trecuta, clipul inregistrat HD 4K fiind surprins cu un iPhone SE la mai putin de un kilometru distanta de port.

Descoperire socanta la Galati. Legatura cu explozia din Beirut

Politistii din Galati au descoperit 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat in conditii improprii, la sediul unei firme din judet. Administratorul societatii este acum cercetat pentru trafic de produse si substante toxice. Substanta este aceeasi care se face vinovata de uriasa explozie din Beirut, in urma careia peste 150 de persoane au murit .

Explozia din Beirut: Bilantul a crescut la 171 de morti

Enorma explozie care a devastat saptamana trecuta cartierele din Beirut a facut 171 de morti si peste 6. 000 de raniti, potrivit unui nou bilant al Ministerului Sanatatii, relateaza marti AFP.

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene, duminica, pentru a risipi multimea de protestatari care aruncau cu pietre si care blocasera o strada din apropierea Parlamentului, in a doua zi de proteste guvernamentale declansate dupa explozia devastatoare de saptamana trecuta.

Putine sperante sa mai fie gasiti supravietuitori sub ruinele din Beirut (armata)

Speranta de a gasi supravietuitori sub ruinele din portul din Beirut la cinci zile dupa explozia devastatoare care a lovit capitala libaneza s-a diminuat, a anuntat duminica armata libaneza.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, potrivit analistilor, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirut, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni, potrivit unor analisti citati de Reuters si preluati de news. ro. Cea mai recenta estimare a Fondului Monetar International, anterioara exploziei de marti, indica un declin al economiei de 12%, din cauza agravarii crizei economice si politice.

BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Cu probleme deja existente, economia Libanului risca acum sa intre in colaps, dupa explozia din port. Cel mai grav este ca tara a ramas fara resurse de cereale, iar situatia este extrem de ingrijoratoare pentru ca stocul actual mai ajunge pentru mai putin de o luna, in conditiile in care oricum jumatate din populatie traieste sub pragul saraciei.

Explozia din Beirut: in depozitul cu nitrat de amoniu erau si artificii, spune un fost muncitor portuar

Libanezii se pregatesc de un protest major in Beirut, cu o zi inainte ca echipa care investigheaza exploziile sa prezinte concluziile preliminare guvernului. Un fost muncitor din port spune ca artificii au fost depozitate intr-un hangar, alaturi de nitratul de amoniu.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirus, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni.

Noul bilant al deflagratiei din Beirut: 171 morti si cel putin 6000 de raniti

Deflagratia care a distrus saptamana trecuta portul din capitala libaneza Beirut a ucis 171 de oamen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )