Libnet.ro
UNICEF

20:32

Noi informatii despre tanarului impuscat in cap de politistul din Vaslui

Antena3 Antena3,
Noi informatii despre tanarului impuscat in cap de politistul din Vaslui

Tanarul de 27 de ani, care a fost impuscat in cap de un politist la Vaslui, a lasat in urma lui o fetita de doar cativa anisori. Barbatul a fost prins la volanul unei masini fara sa detina. continuă pe Antena3

Noi informatii despre tanarul impuscat in cap de politistul din Vaslui

Tanarul de 27 de ani, care a fost impuscat in cap de un politist la Vaslui, a lasat in urma lui o fetita de doar cativa anisori. Barbatul a fost prins la volanul unei masini fara sa detina.

Coincidenta stranie in cazul tanarului impuscat in cap de un politist la Vaslui. Cine era victima

Coincidenta socanta in cazul tanarului impuscat mortal la Vaslui, dupa ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu.

Tanarul impuscat in cap de un politist la Vaslui este nepotul fostului sef al Politiei Rutiere

O stranie coincidenta in cazul tanarului impuscat mortal joi pe o strada din Zona Industriala a Vasluiului, dupa ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denuntat de DNA pe subcomisarul Munteanu.

Noi dezvaluiri despre educatoarea care si-a omorat fetita de doar 4 ani. Ce au anuntat medicii psihiatri

Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de numai 4 ani, este acum in audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, scrie opiniatimisoarei. ro. Ea a fost adusa in fata procurorilor dupa ce.

Tudorel Toader, despre revocarea lui Kovesi: Celor din CSM le este greu sa motiveze contra evidentei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca membrilor sectiei de procrori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) le este greu sa motiveze contra evidentei avizul negativ pe care l-au dat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )