Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noi informatii-soc din infernul casei lui Gheorghe Dinca. Ce s-ar afla in spatele zidului proaspat tencuit

Antena3 Antena3,
Noi informatii-soc din infernul casei lui Gheorghe Dinca. Ce s-ar afla in spatele zidului proaspat tencuit

Casa lui Dinca este un infern, iar anchetatorii sunt socati cu fiecare proba pe care o ridica. Citeste si: Zid proaspat tencuit, descoperit in casa ororilor din Caracal 63 de specialisti lucreaza zi. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Marirea salariilor medicilor inchide primul spital iesean? Deja nu se mai platesc garzile; Cronica unui fake news. Cum legi o ancheta din 2012 de crimele recunoscute de Gheorghe Dinca si scutul antiracheta

Mesajul dur al unui politist pentru cei care au asistat pasivi la un accident in care au fost implicati si doi copii: 80% din cei opriti au scos telefoanele sa filmeze. Politistul scrie. Pe una dintre cele mai vechi autostrazi din Europa am numarat 25 de tuneluri. Noi nu suntem in stare azi sa finalizam un drum ce ne traverseaza muntii.

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care si trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca. Una dintre masinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu, relateaza Mediafax.

Noi probe gasite acasa la Gheorghe Dinca! Anchetatorii au scos din curtea criminalului tone de haine si fier vechi

Doua tone de haine de dama au fost gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca, potrivit unor surse din ancheta. Politistii au scos din curtea lui Dinca o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier.

Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Un excavator scoate pomii si alte resturi din curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. in fiecare zi, anchetatorii ridica noi probe din casa ororilor. Si apar noi informatii si despre balbele oamenilor legii, i.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut al patrulea viol

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Sinteza zilei. Dezvaluire halucinanta. Cum are grija reteaua de Gheorghe Dinca chiar si in inchisoare

In aceasta seara, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri incredibile. Cum are grija reteaua chiar si in inchisoare de monstrul Gheorghe Dinca. Alte complicitati, aceeasi reteta. Cand minte si cand.

Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca dupa ce sotia criminaluui l-a parasit din cauza batailor. Vecinul barbatului a facut o serie de declaratii in privinta femeii pe care o vedea des in preajma lui Dinca. Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dinca! Gheorghe Dinca si-a facut o iubita, dupa ce sotia .

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )