Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noi masuri economice care ar putea intra in vigoare in iunie, pe masa sedintei de Guvern. Ce contine proiectul de OUG

Hotnews Hotnews,
 Noi masuri economice care ar putea intra in vigoare in iunie, pe masa sedintei de Guvern. Ce contine proiectul de OUG

Un nou set de masuri economice este pe masa sedintei de guvern de joi spre a fi adoptate prin Ordonanta de Urgenta. Una dintre ele vizeaza angajatii care au fost afectati de somajul tehnic. Celor care le sunt mentinute raporturile de munca ulterior reluarii activitatii de catre angajatori, beneficiaza, pentru o perioada de trei luni, prin intermediul angajatorului, de plata unei parti din salariu, reprezentand 45% din salariul de baza brut corespunzator locului de munca ocupat, dar nu mai mult de 45% din castigul salarial mediu brut prevazut de Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020 nr. continuă pe Hotnews

Sinteza zilei. Exclusiv: Masurile care vor intra in vigoare la 1 iunie

Guvernul a pregatit noi masuri care vor intra in vigoare de pe 1 iunie.

CORONAVIRUS |Lista noilor masuri de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie: Ce reguli trebuie sa respecte romanii (DOCUMENT)

Guvernul a publicat noile masuri de relaxare care vor fi aplicate incepand din 1 iunie. Este vorba despre Hotararea 26 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), privind propunerea de modificare.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

In Grecia au fost luate noi masuri de relaxare. S-au redeschis liniile de feribot catre insule, restaurantele, barurile si cafenelele.

Noi masuri de relaxare de la 1 si 15 iunie. Ce spune Arafat despre deschiderea mall-urilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat miercuri ca vor urma masuri de relaxare suplimentare in perioada 1-2 iunie, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu coronavirus. Despre deschiderea mall-urilor, Arafat a spus ca este putin probabil ca de la 1 iunie sa se intample acest lucru si ca decizia se va lua dupa discutii intre specialisti.

DOCUMENT Toate masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat joi Hotararea nr. 26, care cuprinde toate masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie.

DOCUMENT Toate restrictiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. Relaxarea decisa prin Hotarare de Guvern

Guvernul decide prin hotarare noile reguli care vor intra in vigoare de la 1 iunie, ca urmare a relaxarii unora dintre restrictiile impuse in criza coronavirusului.

Elvetia anunta noi masuri de relaxare. Granitele se vor redeschise iar evenimentele cu 300 de persoane vor fi permise

Elvetia isi redeschide granitele cu vecinii, mai putin cu Italia si va permite adunarile spontane de maxim 30 de persoane si evenimentele planificate cu pana la 300 de participanti, incepand cu data de 6 iunie.

Noi masuri de sustinere a business-ului din R.Moldova

Igor Dodon a comunicat luni, 25 mai, ca Guvernul pregateste un nou pachet de masuri de sustinere a mediului de afaceri. Presedintele a specificat ca statul intentioneaza sa acopere dobanda imprumuturilor luate de antreprenori, de la banci sau de la companii de microfinantare, pe perioada de pana la 31 decembrie 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )