Libnet.ro
UNICEF

22:30

Noi probleme pentru Navalnii. Opozantul rus s-a trezit cu conturile blocate si apartamentul pus sub sechestru

Adevărul Adevărul,
Noi probleme pentru Navalnii. Opozantul rus s-a trezit cu conturile blocate si apartamentul pus sub sechestru

Conturile bancare ale opozantului rus Aleksei Navalnii au fost blocate, iar apartamentul sau a fost pus sub sechestru in cadrul unei proceduri judiciare in timp ce se afla internat la Spitalul Charite din Berlin Germania), a anuntat joi purtatoarea sa de cuvant Kira Iarmis, citata de Reuters. continuă pe Adevărul

Aleksei Navalnii a fost externat. Spitalul Charite sustine ca opozantul rus s-ar putea recupera complet, in ciuda otravirii sale severe

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, marti, din Spitalul Charite de laBerlin, pentru ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit, a anuntat clinica din capitala Germaniei, printr-un comunicat de.

Cadou din Rusia pentru Navalnii: conturile blocate si apartamentul pus sub sechestru

Opozantul rus Aleksei Navalnii, care se recupereaza in Germania dupa ce a fost otravit cu agentul neurotoxic Noviciok in Rusia, are conturile blocate si apartamentul din Moscova sechestrat. Anuntul a fost facut de Kira Yarmish, purtatoarea sa de cuvant.

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa .

Probleme pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Paris

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ajunsa la Paris, Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Iubitul Toni Iuruc, in schimb, avea alte planuri. Simona Halep si Toni Iuruc, planuri date peste cap din cauza normelor anti-COVID. Partenerul visa la altceva Imediat dupa ce a castigat turneul de la Roma, Halep .

Probleme pentru iubitul Iuliei Vantur! Familia Khan, implicata in trafic de droguri. Au fugit deja de acasa!

Familia lui Slaman Khan este implicata in trafic de droguri! Momente grele pentru iubitul Iuliei Vantur. Noile detalii aduse in spatiul public i-a prins deja pe drumuri pe rudele celebrului actor. Ce informatii se stiu pana la momentul acesta? Familia lui Salman Khan, implicata in trafic de droguri Familia iubitului Iuliei Vantur este implicata intr-un .

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )