Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi probleme pentru SORIN BLEJNAR: Fostul sef ANAF, acuzat de DNA ca a luat 1,2 MILIOANE EURO MITA

B1 B1,
Noi probleme pentru SORIN BLEJNAR: Fostul sef ANAF, acuzat de DNA ca a luat 1,2 MILIOANE EURO MITA

Noi probleme pentru familia fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, aflat dupa gratii din luna mai anul acesta, fiind condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Acesta, sotia sa si alti sefi din. continuă pe B1

Cine este Sorin Blejnar, fostul sef ANAF si ce avere are. Cat ar fi luat mita el si sotia sa

Sorin Blejnar, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost trimis in judecata alaturi de sotia sa. Acuzatia sub care s-a luat aceasta decizie este: luare de mita de 1,2 milioane de euro. Cine este Blejnar si ce avere detine? Cine este Sorin Blejnar si ce avere detine? Fostul sef al Agentiei Nationale .

Fostul sef ANAF denunta o noua incercare a UDMR de a plasa parghiile Fiscului in mainile baronilor locali: Masura va conduce la un VERTITABIL DEZASTRU

Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, ii acuza pe liderii UDMR ca vor sa reinfiinteze administratiile fiscale judetene. Diaconu, in timpul mandatului sau, din 2013 in 2016, a reorganizat Fiscul pe principiu.

Sorin Blejnar, fost sef al Fiscului, trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care e acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, alaturi de fostul vicepresedinte al ANAF, Viorel Comanita, fostul comisar general adjunct al Garzii financiare, Sorin Florea, si sotia sa Andreea Blejnar.

Tovarasul de dosar penal al fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, e judecat pentru o frauda de peste 67 milioane de lei. Cum a fentat statul petrolistul Racz Attila

Racz Attila, tovaras de dosar penal cu fostul sef ANAF Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata luna trecuta de DIICOT dupa ce, impreuna cu fostul fotbalist Calin Balaj si cu un controversat om de afaceri italian, Antonino Papalia, s-a folosit de rafinaria Petrolsub din localitatea bihoreana Suplacu de Barcau, ca paravan pentru contrabanda cu petrol.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, trimis in judecata. Este acuzat ca a luat 1,2 milioane de euro mita

Sorin Blejnar, condamnat in luna mai la 5 ani de inchisoare, a fost trimis joi, din nou, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro pentru a proteja o.

Breaking News. Sorin Blejnar si Viorel Comanita, trimisi in judecata pentru luare de mita

Sorin Blejnar, fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), si Viorel Comanita, fo.

Sorin Blejnar si sotia sa, trimisi in judecata. Acuzatii de luare de mita

Fostul sef al Fiscului, condamnat in luna mai la 5 ani de inchisoare, a fost trimis joi, din nou, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro pentru a.

Sorin Blejnar, trimis in judecata. Este acuzat ca a luat 1,2 milioane de euro mita

Fostul sef al Fiscului, condamnat in luna mai la 5 ani de inchisoare, a fost trimis joi, din nou, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro pentru a proteja o societate comerciala.

Liviu Vasilescu, fostul sef al Directiei de Operatiuni Speciale, in carti pentru sefia Politiei Romane. Cine se mai afla pe lista scurta

Condusa in prezent de interimarul Florin Dragnea, dupa demiterea lui Ioan Buda, pe fondul cazului de la Caracal, Politia Romana va avea in curand un sef plin. Surse din Ministerul de Interne au dezvaluit ca sunt doua propuneri pentru prelurea sefiei Inspectoratului General al Politiei Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )