Libnet.ro
UNICEF

16:45

Noi reglementari pentru transferul pacientilor cu arsuri grave in strainatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi reglementari pentru transferul pacientilor cu arsuri grave in strainatate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat, azi, doua ordine pentru stabilirea de noi reglementari cu privire la transferul in strainatate al pacientilor cu arsuri. Procedurile au fost simplificate si clarificate, astfel incat transferul sa se faca in cel mai scurt timp de la primirea pacientului. in toate unitatile medicale care trateaza pacienti cu arsuri grave vor exista comisii formate din 3 specialisti care decid, in cel mult doua ore de la primirea pacientului, daca se impune transferul. Tratamentul in strainatate al tuturor pacientilor va fi decontat. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: Procedura transferului pacientilor cu arsuri grave in strainatate, simplificata. Tratamentul va fi decontat

Procedurile pentru transferul pacientilor cu arsuri grave in strainatate a fost simplificate si clarificate, astfel incat decizia sa fie luata in cel mai scurt timp. in toate unitatile medicale.

Ministerul Sanatatii anunta simplificarea transferului in strainatate a pacientilor cu arsuri grave

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat *Ordinul pentru infiintarea comisiilor de analiza a solicitarilor de transfer in strainatate in vederea efectuarii tratamentului pentru pacientii cu arsuri grave si Ordinul pentru modificarea si completarea Ordinul ministrului sanatatii nr. 14192017 privind aprobarea modului de administrare, finantare si implementare a actiunilor prioritare pentru tratamentul pacientilor cu arsuri.

Marii arsi vor putea fi transferati in strainatate in doua ore de la primirea pacientului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat, joi, doua ordine pentru stabilirea de noi reglementari cu privire la transferul in strainatate al pacientilor cu arsuri. Procedurile au fost simplificate si clarificate, astfel incat transferul sa se faca in cel mai scurt timp de la primirea pacientului.

De pe 6 decembrie: noi reguli pentru romani. Sunt obligatorii si trebuie respectate cu sfintenie

Noi reguli pentru romani trebuie respectate pe 6 decembrie, in ziua alegerilor parlamentare. Iata ce trebuie sa stie romanii. Noi reguli se aplica pentru toti romanii pe 6 decembrie, ziua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )