Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi reguli pentru carantina in cazul persoanelor care intra in contact cu pacienti cu COVID sau care vin din zone cu risc epidemiologic ridicat

Hotnews Hotnews,
 Noi reguli pentru carantina in cazul persoanelor care intra in contact cu pacienti cu COVID sau care vin din zone cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit vineri sa fie exceptate de la masura carantinarii persoanele care au avut contact cu un pacient cu COVID-19 daca se dovedeste prin documente medicale ca acestea au avut cel putin un test pozitiv in ultimele 90 de zile anterioare producerii contactului si au trecut cel putin 14 zile de la data primului test pozitiv si pana la data contactului. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: 743 de milioane lei pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali (VIDEO)

Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri figureaza hotararea pentru echilibrarea bugetelor locale, vizand plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati si salariile asistentilor personali, a.

Calatoriile ar putea sa fie posibile in viitor doar pe baza unui certificat electronic de vaccinare pentru COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii nu recomanda tarilor eliberareapasapoartelor de imunitate, in cazul persoanelor care au trecut deja prin boala provocata de COVID-19,dar investigheaza.

Ce le recomanda Beatrice Mahler persoanelor care au avut COVID-19: Aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a spus,miercuri, la Antena 3, ca pacientii care au fost infectati cu COVID-19 pot ramane culeziuni pulomnaredupa vindecare,.

Ludovic Orban, despre numarul locurilor din ATI: Maine dimineata merg la primul spital privat care intra in circuitul COVID Serviciile vor fi decontate cum sunt si serviciile pentru spitalele publice

In cursul serii de miercuri, premierul a discutat si despre paturi de ATI disponibile pentru pacientii cu COVID-19, dar si suplimentarea acestora in tara si in special in Capitala: Avem 1. 260 de romani.

Noi reglementari pentru transferul pacientilor cu arsuri grave in strainatate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat, azi, doua ordine pentru stabilirea de noi reglementari cu privire la transferul in strainatate al pacientilor cu arsuri. Procedurile au fost simplificate si clarificate, astfel incat transferul sa se faca in cel mai scurt timp de la primirea pacientului. in toate unitatile medicale care trateaza pacienti cu arsuri grave vor exista comisii formate din 3 specialisti care decid, in cel mult doua ore de la primirea pacientului, daca se impune transferul. Tratamentul in strainatate al tuturor pacientilor va fi decontat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )