Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi restrictii la granita anuntate de un stat turistic

Antena3 Antena3,
Noi restrictii la granita anuntate de un stat turistic

Noi restrictii la granite pentru turistii care vor sa mearga in Ungaria, a anuntat, duminica, guvernul Viktor Orban. Decizia vine dupa ce cazurile de coronavirus au crescut simtitor in mai multe state, in ultima perioada. continuă pe Antena3

UPDATE Ungaria impune noi restrictii la granita. Romania, pusa pe lista galbena pentru care e obligatorie carantina pana la doua teste negative de COVID-19 Masura nu se aplica celor in tranzit

Ungaria a decis noi restrictii in ce priveste trecerea frontierelor, care vor intra in vigoare de miercuri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului de tip nou, in urma reaparitiei unui numar mare de cazuri in mai multe tari, a anuntat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban, informeaza Reuters si Magyar Hirlap.

Ungaria anunta noi restrictii la granita

Ungaria a decis noi restrictii in ce priveste trecerea frontierelor, care vor intra in vigoare de miercuri.

Grecia ar putea anunta luni noi restrictii de calatorie (presa)

Autoritatile elene spun ca sunt pregatite sa re-impuna restrictii publice si de calatorie saptamana viitoare, avertizand ca instructiunile de siguranta pentru protectia in fata coronavirusului sunt frecvent ignorate, scrie ziarul elen Kathimerini. Stelios Petsas, purtatorul de cuvant al guvernului, a declarat ca autoritatile au sunt hotarate sa-si protejeze majoritatea cetatenilor de acei putini oameni care nu se protejeaza, adaugand ca, probabil, guvernul va anunta luni, noi restrictii.

Ce trebuie sa faca romanii pentru a intra in Austria. Conditiile de acces la granita, anuntate de MAE

Ministerul de Externe a transmis, vineri seara, noi precizari cu privire la accesul in Austria al cetatenilor provenind din Romania. Cei care nu au un test negativ pentru coronavirus, nu mai vechi de patru zile, tradus in germana sau engleza, trebuie sa faca dovada unei rezervari la o unitate de cazare, daca nu au domiciliul in Austria.

Grecia, noi restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in aceasta tara

Grecia schimba din nou regulile pentru romani. Testul negativ COVID-19 va fi obligatoriu de miercuri dimineata, nu de marti, asa cum se anuntase initial. Apare, insa, o noua problema: romanii nu mai pot sa intre cu masina in Grecia pana miercuri, daca nu au completat deja formularele speciale cerute de statul elen, asa-numitele Passenger Locator Form sau PLF.

Grecia, noi restrictii de calatorie: Turistii care intra prin vama Kulata trebuie sa aiba un test negativ pentru COVID-19

Guvernul de la Atena a decis ca, incepand de marti, toti turistii care intra in tara prin vama Kulata-Promachonas trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19. Potrivit Reuters, testul nu trebuie sa.

Grecia ar putea anunta luni noi restrictii de calatorie

Autoritatile elene iau in calcul sa reimpuna restrictii publice si de calatorie saptamana viitoare, a anuntatStelios Petsas, purtatorul de cuvant al guvernului grec, care a precizat ca o decizie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )