Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi restrictii pentru Romania la intrarea in Ungaria. Carantina si controale medicale

B1 B1,
Noi restrictii pentru Romania la intrarea in Ungaria. Carantina si controale medicale

Guvernul maghiara luat deciziasa treaca Romania in zona galbena de risc, in contextul pandemiei de coronavirus si a anuntatnoi restrictii la intrarea in tara pentru cetatenii care pr. continuă pe B1

UPDATE Ungaria impune noi restrictii la granita. Romania, pusa pe lista galbena pentru care e obligatorie carantina pana la doua teste negative de COVID-19 Masura nu se aplica celor in tranzit

Ungaria a decis noi restrictii in ce priveste trecerea frontierelor, care vor intra in vigoare de miercuri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului de tip nou, in urma reaparitiei unui numar mare de cazuri in mai multe tari, a anuntat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban, informeaza Reuters si Magyar Hirlap.

Grecia, noi restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in aceasta tara

Grecia schimba din nou regulile pentru romani. Testul negativ COVID-19 va fi obligatoriu de miercuri dimineata, nu de marti, asa cum se anuntase initial. Apare, insa, o noua problema: romanii nu mai pot sa intre cu masina in Grecia pana miercuri, daca nu au completat deja formularele speciale cerute de statul elen, asa-numitele Passenger Locator Form sau PLF.

Restrictii pentru romani la intrarea in Ungaria: Cei cu simptome nu vor putea intra. Carantina institutionalizata sau izolare la domiciliu 14 zile, in lipsa simptomelor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, duminica, noile conditii de acces in Ungaria pentru cetatenii provenind din Romania, avand in vedere ca tara vecina a inclus Romania pe lista galbena.

Ungaria anunta noi restrictii la granita

Ungaria a decis noi restrictii in ce priveste trecerea frontierelor, care vor intra in vigoare de miercuri.

Noi restrictii la granita anuntate de un stat turistic

Noi restrictii la granite pentru turistii care vor sa mearga in Ungaria, a anuntat, duminica, guvernul Viktor Orban. Decizia vine dupa ce cazurile de coronavirus au crescut simtitor in mai multe state, in ultima perioada.

Financial Times: Noi propuneri pentru depasirea impasului bugetului UE Michel confirma conditia statului de drept

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a formulat noi propuneri pentru depasirea impasului in negocierile pe tema bugetului UE, anuntand un fond destinat crizei Brexit si confirmand conditionarea alocarii fondurilor pentru redresare de respectarea normelor statului de drept, scrie FT.

Primaria Capitalei, noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: separatoare de sticla intre vecini, televizoarele permise pe terasa la meciurile importante

Primaria Capitalei propune noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: intre terasele vecine trebuie montate separatoare de sticla sau jardiniere inalte, perimetrul terasei va fi trasat de municipalitate, astfel incat sa se respecte un culoar de trecere de 4 m pe mijlocul strazii, iar televizorul va fi permis la marile evenimente cultural - sportive. in regulamentul din 2016 se cerea respectarea culoarului de 4 m, dar majoritatea comerciantilor nu respectau, iar folosirea televizorului pe terasa era interzisa.

Romanii care intra in Ungaria sunt tinuti in carantina

Ungaria a decis noi restrictii pentru contracararea epidemiei de coronavirus, iar aceste restrictii .

Grecia, noi restrictii de calatorie: Turistii care intra prin vama Kulata trebuie sa aiba un test negativ pentru COVID-19

Guvernul de la Atena a decis ca, incepand de marti, toti turistii care intra in tara prin vama Kulata-Promachonas trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19. Potrivit Reuters, testul nu trebuie sa.

Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

Romanii se confrunta cu tot mai multe restrictii de calatorie din partea tot mai multe state europene, consecinta a numarului in crestere de infectari dupa relaxarea masurilor restrictive. Romania se.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )