Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noi restrictii ar putea fi introduse in Paris si alte orase din Franta: Printre masurile analizate ar fi extinderea intervalului de restrictionare a circulatiei si ramanerea persoanelor in case in weekenduri

B1 B1,
Noi restrictii ar putea fi introduse in Paris si alte orase din Franta: Printre masurile analizate ar fi extinderea intervalului de restrictionare a circulatiei si ramanerea persoanelor in case in weekenduri

Autoritatile franceze evalueaza o gama de optiuni pentru inasprirea restrictiilor in incercarea de a limita raspandirea COVID-19, sustin trei surse familiare cu analiza facuta de guvern, potrivit. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

ORBAN, DESPRE NOI RESTRICTII: Asteptam sa vedem efectul masurilor pe care le-am luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca deocamdata nu vor fi impuse noi restrictii din cauza epidemiei, autoritatile asteptand sa vada efectul masurilor pe care le-au luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii. Orban a anuntat insa ca vor fi exceptii de la portul mastii in aer liber, relateaza G4media.

Noi restrictii in tari europene odata cu accentuarea celui de-al doilea val al pandemiei

Belgia, Danemarca, Italia si Slovenia figureaza printre tarile europene care au impus luni noi restrictii cu scopul de a mentine sub control cel de-al doilea val al pandemiei pentru a nu coplesi serviciile de sanatate publica.

Medicii francezi avertizeaza: Am pierdut controlul asupra pandemiei de coronavirus. Tot mai multe restrictii sunt introduse in Europa

Un medic francez a avertizat luni ca tara sa a pierdut controlul asupra pandemiei, la o zi dupa ce autoritatile sanitare au raportat peste 52. 000 de noi cazuri de coronavirus, in timp ce natiunile din.

Noi restrictii au fost decise in judetul Cluj: Orasul Huedin si cinci comune vor intra in scenariul rosu

Noi localitati din judetul Cluj vor fi vizate de restrictii, pe fondul cresterii numarului cazurilor de coronavirus. Astfel, potrivit institutiei Prefectului, in orasul Huedin si in alte cinci comune din.

Continua protestele masive in Belarus. Ar putea fi declansata o greva nationala, incepand de luni, daca Aleksandr Lukasenko nu demisioneaza (VIDEO)

Zeci de mii de persoane au marsaluit la Minsk si in alte orase din Belarus, duminica, continuand sa puna presiune pe presedintele Aleksandr Lukasenko la doar o zi distanta de momentul in care opozitia ar.

Coronavirus: Italia inregistreaza un nou record zilnic de cazuri, in ziua in care a anuntat noi restrictii

Italia a raportat, duminica, 21. 273 de noi infectari in 24 de orei, un nou record zilnic de cazuri, a anuntat Ministerul Sanatatii, in ziua in care guvernul a inasprit restrictiile in incercarea de a atenua aceasta crestere a numarului de cazuri, relateaza Reuters.

Europa impune noi restrictii pe masura ce cazurile de infectari cu COVID-19 se inmultesc alarmant

Al doilea val al pandemiei de coronavirus din Europa se accelereaza fortand tarile sa impuna reguli .

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Polonia devine zona rosie. Noi restrictii anti-coronavirus, in urma cresterilor record de infectari cu COVID-19

Dupa cresterile record de infectari cu COVID-19 din ultima perioada, premierul polonez, Mateusz Morawiecki, a anuntat vineri ca intreaga tara intra in zona rosie incepand de sambata. Masura.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )