Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noi titluri de stat pentru populatie anuntate de Ministerul Finantelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi titluri de stat pentru populatie anuntate de Ministerul Finantelor

Ministerul Finantelor Publice intentioneaza continuarea emisiunilor de titluri de stat pentru populatie in cadrul Programului Tezaur, precum si relansarea Programului Fidelis care va asigura distribuirea titlurilor de stat catre persoanele fizice prin. continuă pe Wall-Street Ro

De la Taifasuri, la Ministerul Finantelor: Mironel Panturoiu, numit secretar de stat

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Mironel Panturoiu in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP), conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor: El este fiul unui controversat bancher si fusese instalat recent in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit.

Sebastian Ioan Burduja - numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Burduja jr., numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Sebastian Ioan Burduja a fost numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP) de catre premierul Ludovic Orban, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 45 de luni, la un randament mediu de 4,12% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Citu: Ministerul Finantelor va avea semnatura electronica intr-o saptamana-doua

Ministerul Finantelor va introduce semnatura electronica in urmatoarea saptamana sau in doua saptamani, a declarat marti ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o intalnire cu membri ai patronatelor din Romania.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

S-a votat: Noi ZILE LIBERE pentru romani! Anuntul facut de Camera Deputatilor in urma cu putin timp

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege ce prevede acordarea unor zile libere pentru unul dintre parinti, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Proiectul vizeaza.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )