Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nokian promite cea mai buna tehnologie pentru noi anvelope

Playtech Playtech,
Nokian promite cea mai buna tehnologie pentru noi anvelope

Producatorul Nokian Tyres a ajuns in ultimii ani sa fie din ce in ce mai prezent pe piata din Romania. Acum anunta ca extinde folosirea unei tehnologii importante pentru anvelope. Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall a fost conceputa pentru a aduce un plus de durabilitate anvelopelor, la utilizarea in conditii solicitante. Astfel, aceasta a fost []. continuă pe Playtech

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

Numai de bine. Cea mai buna reteta pentru coaste. Deliciul culinar texan, usor de preparat

Astazi poposim culinar in indepartatul Texas. Chef John Menumorut ne pregateste o portie delicioasa de coaste. Evident, aflam de la el si secretul pentru a obtine o carne frageda. Vezi aici cum.

Catalina Ponor, cea mai buna gimnasta a Europei in 2017, dupa un sondaj destinat fanilor

Catalina Ponor a fost desemnata, luni, de catre forul european de profil UEG), cea mai buna gimnasta a anului 2017, in urma unui sondaj destinat fanilor care si-au exprimat voturile timp de zece zile.

'Ma duc la psiholog si nu e nicio rusine in asta. A fost cea mai buna decizie'

Nu-i usor sa spui ca mergi la psiholog. Nu-i deloc usor sa admiti asta. E ca si cum ti-ai pune singur, pe frunte, eticheta Sunt nebun.

Cum faci cea mai buna omleta taraneasca. Reteta pe care trebuie neaparat s-o incerci intr-o dimineata

Omleta este unul dintre cele mai comune preparate la micul dejun, la prepararea carora puteti folosi fel de fel de combinatii, care mai de care mai colorate si mai savuroase.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta.

Erste va aduce in Romania platforma digitala George in acest an. Aliniata la noile reglementari PSD2, platforma a fost lansata luni in Slovacia si este cea mai populara in Austria

George, platforma digitala a Erste Group aliniata la noile reglementari PSD2,a fost lansata luni in Slovacia, urmeaza Cehia si Romania. Surse din interiorul Grupului bancar care opereaza cea mai mare banca locala au precizat pentru HotNews. ro ca intrarea lui George in Romania este preconizata pentru a doua jumatate a acestui an. Pana in prezent, platforma ajunge la aproape 2 milioane de utilizatori.

VIDEO Africa de Sud: Magazinele HM, distruse de manifestanti / Acestia protesteaza fata de o fotografie cu un baietel de culoare si sloganul cea mai misto maimuta din jungla

Politia din Africa de Sud a fost nevoita sa intervina pentru a indeparta manifestantii care distrugeau magazinele gigantului suedez HM din Johannesburg din cauza unei reclame controversate cu un copil de culoare, scrie Guardian. O fotografie de pe site-ul companiei cu un baietel cu un hanorac si cu sloganul cea mai misto maimuta din jungla a provocat indignare in toata lumea.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )