Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nou caz socant in Romania. Mai multi angajati ai Spitalului Judetean Focsani au fost agresati de un pacient internat la Psihiatrie

Antena3 Antena3,
Nou caz socant in Romania. Mai multi angajati ai Spitalului Judetean Focsani au fost agresati de un pacient internat la Psihiatrie

Mai multi angajati ai sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon din Focsani au fost agresati, in noaptea de marti spre miercuri, de catre un pacient aflat sub influenta unor. continuă pe Antena3

Cazul copiilor abuzati la un centru de plasament din Ploiesti: Mai multi angajati au revenit la munca Director DGASPC: Nu am avut ce face

Mai multi angajati ai centrului pentru copii cu handicap Sfantul Andrei din Ploiesti, cercetati dupa ce au avut comportamente agresive la adresa copiilor, au revenit la munca dupa sase luni de control judiciar. Directorului DGASPC Prahova, Viorel Calin, spune ca nu are ce face pentru ca anchetatorii nu au interzis angajatilor sa revina la munca.

Maroc : in zona Tanger investitiile continua in ritm accelerat - S-a deschis un nou terminal portuar, tot mai multi furnizori auto incep productia

Tanger este unul dintre locurile care s-a dezvoltat cel mai mult in ultimii 15 ani datorita unui plan de multe miliarde euro sustinut de regele Marocului. Tara vrea sa ajunga sa produca un milion de masini in 2022 si a trecut de 400. 000 anul trecut, contand enorm cele doua uzine Renault. Marocul vrea sa construiasca un al treilea terminal de containere in port, dupa ce in iunie s-a inaugurat pe al doilea si tot mai multe companii se instaleaza in zona libera de taxe. Marocul vrea si un al treilea mare constructor auto si face multe pentru a-l atrage.

Un nou caz Sapoca, aproape sa se repete la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Focsani. Mai multe persoane sunt ranite

Un barbat drogat a batut personalul medical din sectie. Acesta a fost oprit cu greu de barbatii asistenti care lucrau.

Soc! Gheorghe Dinca, recunoscut de mai multi parinti din Craiova dupa ce ar fi incercat sa le rapeasca si lor fetele

Reporterul Antena 3 Georgiana Murgila a dezvaluit, miercuri, la Editia speciala, ca mai multi parinti de etnie roma din cartierul craiovean Fata Luncii au sesizat autoritatile ca Gheorghe Dinca ar fi.

Ce afacere profitabila are Andra Maruta. Artista castiga mai multi bani din ea decat din muzica

Andra Maruta este destul de bine platita pentru concerte si pentru evenimentele diverse la care participa, dar numara pe indelete banii proveniti din alta afacere. Solista se ocupa de sursa aceasta de bani alaturi de sotul ei, Catalin Maruta si de tatal vedetei, Mihai Lixandru. Ce afacere are artista si de ce sume fabuloase se .

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropierea Parcului Arini. Era urias! (VIDEO)

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropiere de Parcul Arini, in timp e se aflau la pescuit. Barbatii au dat peste un sarpe urias, mort sub greutatea unui copac. Da,.

MACEL in spitalele romanesti: Un NOU ATAC al unui pacient internat la Psihiatrie! Bilantul victimelor

Mai multi angajati ai sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon din Focsani au fost agresati, in noaptea de marti spre miercuri, de catre un pacient aflat sub influenta unor.

inca un caz socant in Romania! Victima tratata cu rasism la serviciul 112

Un operator de la serviciul de urgenta 112 arata inca o data ca sistemul are carente extrem de grave. Angajatul STS jigneste grav o femeie care a sunat la 112, dupa ce a fost batutade soferul unui.

inca un caz socant in Romania! Victima tratata cu rasism la serviciul 112: Vorbiti ca ciorile! Trazni-v-ar!

Un operator de la serviciul de urgenta 112 arata inca o data ca sistemul are carente extrem de grave. Angajatul STS jigneste grav o femeie care a sunat la 112, dupa ce a fost batutade soferul unui.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie 2018, de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )