Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un nou deces din cauza gripei. Ne asteptam sa mai apara cazuri

Adevărul Adevărul,
Un nou deces din cauza gripei. Ne asteptam sa mai apara cazuri

Cazurile de gripa continua sa se inmulteasca la Iasi, spun medicii de la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva. in urma cu cateva zile, o femeie in varsta de 82 de ani, diagnosticata cu gripa de tip AH3, care avea mai multe afectiuni cronice, si-a pierdut viata, ingrosand stastisticile deceselor cauzate de gripa in acest sezon. continuă pe Adevărul

inca un deces provocat de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Noi victime din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 177

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 177, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

DIN CAUZA LIPSEI DE ANGAJATI: Au inregistrat profituri mai mici 7 din 10 companii

Aproape sapte din zece angajatori spun ca au avut profituri si cifre de afaceri mai mici din cauza lipsei de angajati, potrivit unui sondaj publicat astazi de platforma BestJobs.

Populatia Bulgariei are iNDOIELI cu privire la apartenenta la NATO din cauza sentimentelor proruse

Increderea bulgarilor in NATO este mai mica decat in cea in Uniunea Europeana, iar NATO evoca reactii mai polarizate din cauza unor sentimente proruse care persista, este concluzia unui sondaj in care.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

TAROM ar putea ramane in zilele urmatoare fara certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautica Civila Romana din cauza faptului ca Guvernul a provocat o criza in conducerea companiei, avertizeaza deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor. O asemenea situatie dramatica nu a mai existat niciodata in istoria de 64 de ani a companiei, sustine deputatul.

Imagini socante! Haos pe un drum national din cauza unui incendiu de vegetatie. Mai multe masini s-au rasturnat

Un incendiu de vegetatie a provocat un carambol pe un drum national din judetul Galati. Cinci masini s-au lovit una de cealalta din cauza fumului care a redus la zero vizibilitatea in zona. Una dintre ma.

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul s-a accentuat in ianuarie, cand s-au pierdut 9. 867 de locuitori, fata de 6. 495 in aceeasi luna a anului 2018, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor, avertizeaza ca TAROM ar putea ramane cu toate avioanele la sol, din cauza faptului ca Guvernul a rpovocat o criza in.

BREXIT: Trenuri Eurostar intarziate sau anulate din cauza ''grevei de zel ''

''Greva de zel '' declansata de vamesii francezi, care se plang de inrautatirea conditiilor lor de munca din cauza Brexitului, a provocat duminica intarzieri si anulari ale trenurilor Eurostar care circula intre Franta si Regatul Unit, relateaza agentiile AFP si dpa.

Creste numarul mortilor din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 177

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul deceselor a ajuns la 177. Mai precis, un barbat din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )