Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un nou dosar penal pentru fostul ministru de Interne Gabriel Oprea

România Liberă România Liberă,
Un nou dosar penal pentru fostul ministru de Interne Gabriel Oprea

Instanta decide redeschiderea unei anchete care il vizeaza pe fostul ministru de Interne Gabriel Opr. continuă pe România Liberă

LOVITURA PENTRU GABRIEL OPREA: UN NOU DOSAR PENAL pentru fostul ministru de Interne

Gabriel Oprea este vizat de un nou dosar la Parchetul General. Fostul Secretarul general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Sova, a facut o plangere , iar ICCJ a decis sa-i dea curs. Admite.

Un nou dosar penal pentru seful Senatului

Un nou dosar penal a fost deschis pe numele Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu, nou dosar penal: Presedintele Senatului si-ar fi falsificat declaratia de avere

Calin Popescu Tariceanu este vizat de un nou dosar penal. Dupa ce a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, acum liderul ALDE este cercetat de catre procurorii de la.

Gorj: Dosar penal pentru distrugere in cazul incendiului de la Termocentrala Turceni

Politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere din culpa in urma incendiului izbucnit marti se.

Cluj: Dosar penal pentru un invatator ce ar fi batut un elev de clasa I-a

IPJ Cluj a deschis un dosar penal in cazul unui invatator din comuna clujeana Jucu, pentru purtare abuziva fata de un elev. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca elevul a fost lovit si ca a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Tariceanu, vizat de un nou dosar penal. Prima reactie a sefului Senatului

DNA a transferat la Parchetul General un dosar al presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Este vorba despre investigatia pornita dupa o sesizare conform careia Tariceanu si-a falsificat declaratia.

Tariceanu, nou dosar penal: Presedintele Senatului si-ar fi falsificat declaratia de avere. Reactia acestuia: Traiesc in tara delatiunilor

UPDATE: Ma bucur ca traiesc intr-o tara a delatiunilor si a dosarelor, dupa cum se dovedeste. Alt comentariu nu am sa fac. Nu am fost anuntat si nu am alt comentariu de facut, a declarat Tariceanu, la.

Tineri cu dosar penal pentru ca au furat 200 de lei si 6 pachete de tigari

Politistii din Orsova au retinut 4 tineri cu varste cuperinse intre 17-26 de ani, banuiti de furtul mai multor bunuri dintr-o societate comerciala situata pe raza comunei Eselnita. Cei in cauza au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Mehedinti.

Alte turnatorii marca Urdareanu: Scandal la inalta Curte intre omul de afaceri si fostul ministru Constantin Nita

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, turnator in mai multe dosare penale, l-a parat pe fostul ministru Constantin Nita in fata magistratilor. Urdareanu a declarat, luni, in fata magistratilor de la.

Marian Vanghelie, despre audierea la DNA: Sunt suspect intr-un nou dosar. Eu influentez prin telepatie! (VIDEO)

Marian Vanghelie a explicat, pentru B1 TV, care a fost motivul pentru care s-a prezentat luni la DNA. Initial, fostul edil a declarat ca a fost chemat in fata procurorilor in calitate de talentat. Acum,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )