Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un nou incendiu in spital, in plina pandemie COVID. O priza a luat foc in sectia ATI de la Spitalul din Targu-Mures

Antena3 Antena3,
Un nou incendiu in spital, in plina pandemie COVID. O priza a luat foc in sectia ATI de la Spitalul din Targu-Mures

Un alt incendiu s-a produs vineri intr-un spital din tara, in plina pandemie. De data aceasta, la o sectie de Terapie Intensiva a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. continuă pe Antena3

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Un nou actor roman renunta la meserie pentru Biserica. Slujeste in plina pandemie

De pe scena teatrului, in altarul bisericii. Este un drum pe care mai multi artisti romani l-au urmat de-a lungul timpului. Un nou actor roman renunta la meserie pentru Biserica. El slujeste in plina pandemie, imaginile surprinse fiind elocvente in acest sens. Nu este o premiera ca foste vedete ale scenei sa ia calea religiei.

Cum a incalcat Luis Lazarus legea in plina pandemie. Ce a facut in spatiul public

In varsta de 53 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania a fost prins pe picior gresit. Cum a incalcat Luis Lazarus legea in plina pandemie. A facut asta in spatiul public. Luis Lazarus a incalcat legea Cunoscut pentru modul sau direct de a spune lucrurilor pe nume, Luis Lazarus .

EXCLUSIV Emil Rengle si-a deschis afacere in plina pandemie. Ce dificultati a infruntat castigatorul Romanii au talent

Oradeanul Emil Rengle 30 de ani), castigator al concursului Romanii au talent PRO TV), in 2018, face furori pe Internet cu momentele sale coregrafice, sustinute pe tocuri inalte, de 12 centimetri. Din pacate, performanta inregistrata in Romania nu a repetat-o si in similarul show Americas Got Talent, fiind eliminat din competitia in care a purtat .

Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor. Ce gest a facut in plina pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, dupa ce a iesit din izolare. Cum a ajuns aceasta sa se salute cu prietenii, dupa ce sotul ei, Adi Sina, a fost infectat cu coronavirus. Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor Anca Serea si Adi Sina au trecut prin momente grele, dupa ce sotul acesteia a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )