Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un nou miliardar a fugit din Romania. Samuraiul s-ar ascunde ori in SUA, ori la Monte Carlo - surse

Antena3 Antena3,
Un nou miliardar a fugit din Romania. Samuraiul s-ar ascunde ori in SUA, ori la Monte Carlo - surse

In urma condamnarilor din Dosarul retrocedarilor plajelor din Constanta un alt miliardar roman este de negasit. Este vorba despre Dragos Savulescu, care a primit o sentinta de 5 ani si 6 luni de. continuă pe Antena3

Culmea retrocedarii: Un sat intreg din Romania are un nou proprietar

Printr-o decizie irevocabila a unor judecatori din cadrul tribunalului Olt, un sat intreg din Arad a fost retrocedat, de parca am vorbi de un singur apartament intr-o casa medievala. Legalitate gestului recent al unor judecatori romani este cel putin indoielnica, dar atata timp cat vorbim de o decizie irevocabila, probabilitatea sa se mai schimbe ceva [] .

Doua cazuri noi in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania

Scandalul provocat de Matteo Politi descopera si alte cazuri posibile de inselaciune. Jurnalistii stirilor TVR au gasit doua cazuri in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania.

Miniso deschide al cincilea magazin din Romania. Unde se afla?

Retailerul japonez Miniso isi deschide primul magazin din anul 2019, si cel de-al cincilea din Romania, in centrul comercial Sun Plaza, sambata, 9 februarie. Magazinul se intinde pe o suprafata de 140 mp si a necesitat o investitie de aproximativ.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A fost executat in stil mafiot, in Italia: impuscat cu trei gloante, in cap

Un tanar din Romania a fost executat in stil mafiot in Italia. Barbatul a fost impuscat cu trei gloante, in cap. Medicii se lupta din rasputeri sa il tina in viata. Tragedia a avut loc miercuri.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Unul dintre cele 50 de exemplare Aston Martin DBS Superleggera Tag Heurer poate fi cumparat din Romania

British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, reprezentantul oficial in Romania al Aston Martin, a adus, in showroom-ul din Otopeni, un exemplar DBS Superleggera Tag Heurer, care face parte dintr-o editie limitata la doar 50 de unitati.

Povestea ultimilor haiduci care au jefuit masina de bani a unei mari banci din Romania

Primul jaf armat din epoca moderna a Romaniei petrecut in judetul Hunedoara a cauzat cinci condamnari la temnita grea pe viata. in 14 august 1934, in apropiere de municipiul Deva, o banda de talhari.

Noi SUV-uri DS si Citroen ajung in showroom-urile din Romania in 2019

Trust Motors, importatorul Peugeot, DS si Citroen in Romania, va aduce anul acesta 11 modele noi de automobile, dintre care trei sunt SUV-uri.

Un mistret face ravagii in centrul unui oras din Romania. Mai multe victime (VIDEO)

Aparitie socanta pe o strada din Simleu Silvaniei, judetul Salaj. Linistea orasului a fost tulburata de un porc mistret ranit, care a coborat in oras si a atacat mai multe persoane. Una dintre ele a reu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )