Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nou protest in fata Parlamentului dupa votul privind statutul magistratilor si stergerea interdictiilor ANI

B1 B1,
Nou protest in fata Parlamentului dupa votul privind statutul magistratilor si stergerea interdictiilor ANI

Cateva zeci de persoane s-au adunat luni seara in fata Palatului Parlamentului imediat dupa ce in plenul Camerei Deputatilor s-au adoptat modificarile la statutul magistratilor cat si cele. continuă pe B1

Nou protest in fata Parlamentului dupa votul privind statutul magistratilor si stergerea interdictiilor ANI (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Numarul persoanelor venite in fata Parlamentului pentru a protesta impotriva adoptarii in Camera Deputatilor a modificarilor la legile justitiei a crescut la cateva sute. De.

Un nou protest fata de legile Justitiei anuntat la Timisoara: Parlamentarii Puterii au mers inainte cu o incredibila nesimtire

Timisorenii sunt chemati, duminica, din nou in strada pentru a protesta fata de legile Justitiei. Apelul la mobilizare este facut pe Facebook, unde organizatorii mitingului invoca si apelul la decenta dupa moartea Regelui Mihai pe care parlamentarii puterii l-au ignorat.

LIVE TEXT VIDEO Nou protest pro-Justitiei in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi sunt chiar liderii partidelor de opozitie - Orban, Barna, Ciolos / Peste 3.000 de manifestanti, traficul in zona a fost inchis

In Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. Primii ajuns la protest sunt chiar liderii partidelor de opozitie, care au anuntat cu putin timp in urma, intr-o conferinta de presa comuna cu reprezentantii organizatiilor civice, ca vor iesi cu totii in strada. Manifestatii antiguvernamentale sunt programate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris. 52: A fost inchis traficul si dinspre Lascar Catargiu spre Mihalache. Peste 3. 000 de manifestanti la aceasta ora18. 48: A fost blocat traficul dinspre bd. Kiseleff spre Calea Victoriei si dinspre Aviatorilor18. 43: Sunt peste 2. 000 de oameni acum si fortele de ordine abia reusesc sa tina multimea departe de carosabil pentru a nu perturba traficul18. 40: Jandarmii muta gardurile si largesc perimetrul. Numarul manifestantilor creste consistent de la un moment la altul. Grupuri mari vin dinspre metrou18. 35: Peste 1. 000 de oameni manifesteaza la aceasta ora in fata Guvernului. 30: In Piata a aparut si un grup de tineri cu mai multe cruci, pe care sunt scrise marile probleme din sistemul de sanatate. Sunt circa 800 de protestatari la aceasta ora si numarul lor creste. Se scandeaza Ei cu hotii, noi cu totii!, Justitie, nu coruptie!18. 27: Protestul are loc sub deviza Ei cu hotii, noi cu totii!.

LIVE TEXT VIDEO Nou protest pro-Justitiei in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi sunt chiar liderii partidelor de opozitie - Orban, Barna, Ciolos / 10.000 de manifestanti, traficul in zona a fost inchis

In Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. 46: In acest moment sunt circa 10. 000 de oameni in Piata Victoriei. Multimea e desfasurata pe o suprafata de circa 8. 700 de mp, mai rasfirata pe margini, dar concentrata in mijlocul Pietei. 36: Atmosfera din Piata aduce aminte de cea de la protestele de la inceputul anului. Multi oameni cu copii, cu animale de companie, cu biciclete sau trotinete, lasere, lanterne, pancarte cu umor. 30: Mihai Sora 101 ani) e la protest in Iasi, pe un ger naprasnic. Acum doua saptamani protestase in strada la Alba Iulia19. 23: Peste 7. 000 de manifestanti in Capitala - Vezi VIDEO live din Piata Victoriei19. 19: Sute de oameni la protest si in Iasi, pe un ger naprasnic. Lumea striga Tariceanu si Dragnea ne-au vandut la Rusia!19. 17: Demisia!, Hotii, Uniti salvam toata Romania!, Cuib de hoti si de mafioti! - sunt scandarile care se aud acum in fata Guvernului.

LIVE TEXT VIDEO Nou protest pro-Justitiei in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi au fost chiar liderii Opozitiei - Orban, Barna, Ciolos / 15.000 de manifestanti, traficul in zona e restrictionat

In Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. 51: Manifestantii scandeaza Hotii! sau Romania, Romania. Multimea s-a mai rasfirat20. 35: Vezi o colectie de pancarte amuzante afisate de protestatari in Capitala20. 17: Protest masiv in Sibiu: Hotii cu mustata ne-au furat pe fata20. 14: In Piata sunt aproape 15. 000 de manifestanti 20. 04: Vanzoleala mare in zona Calea Victoriei si in zona gurilor de metrou, e o continua miscare de du-te vino. Multe grupuri pleaca, in timp ce altele noi abia intra in Piata. Sunt circa 12. 000 de manifestanti acum. 46: In acest moment sunt circa 10. 000 de oameni in Piata Victoriei. Multimea e desfasurata pe o suprafata de circa 8. 700 de mp, mai rasfirata pe margini, dar concentrata in mijlocul Pietei. 36: Atmosfera din Piata aduce aminte de cea de la protestele de la inceputul anului. Multi oameni cu copii, cu animale de companie, cu biciclete sau trotinete, lasere, lanterne, pancarte cu umor. 30: Mihai Sora 101 ani) e la protest in Iasi, pe un ger naprasnic. Acum doua saptamani protestase in strada la Alba Iulia.

LIVE TEXT VIDEO Nou protest pro-Justitiei in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi au fost chiar liderii Opozitiei - Orban, Barna, Ciolos / Peste 15.000 de oameni au iesit in strada

Foto: Dan Mihai BalanescuIn Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. 30: In Piata Victoriei au mai ramas cateva sute de manifestanti. Politia se pregateste sa redeschida circulatia. 18: Circa 1. 500 de oameni mai sunt acum in Piata Victoriei. 04: Manifestantii au aprins luminile telefoanelor pe durata intonarii imnului. Acum ei scandeaza Demisia! si Justitie, nu coruptie!. 00: Protestatarii canta imnul Desteapta-te romane!20. 59: Se scandeaza Anticipate! si Demisia!. In Piata mai sunt cateva mii de oameni20. 51: Manifestantii scandeaza Hotii! sau Romania, Romania. Multimea s-a mai rasfirat20. 35: Vezi o colectie de pancarte amuzante afisate de protestatari in Capitala.

VIDEO Nou protest pro-Justitie in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi au fost chiar liderii Opozitiei - Orban, Barna, Ciolos / Peste 15.000 de oameni au iesit in strada

Foto: Dan Mihai BalanescuIn Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. 30: In Piata Victoriei au mai ramas cateva sute de manifestanti. Politia se pregateste sa redeschida circulatia. 18: Circa 1. 500 de oameni mai sunt acum in Piata Victoriei. 04: Manifestantii au aprins luminile telefoanelor pe durata intonarii imnului. Acum ei scandeaza Demisia! si Justitie, nu coruptie!. 00: Protestatarii canta imnul Desteapta-te romane!20. 59: Se scandeaza Anticipate! si Demisia!. In Piata mai sunt cateva mii de oameni20. 51: Manifestantii scandeaza Hotii! sau Romania, Romania. Multimea s-a mai rasfirat20. 35: Vezi o colectie de pancarte amuzante afisate de protestatari in Capitala.

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei, la Parlament

Cativa protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. De la ora 17. 00, AZI, are loc votul final in prima Camera decizionala Camera Deputatilor) pe modificarile la legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si votul pe modificari la legea ANI. Inca o data, PSD-ALDE isi bate joc de procedura parlamentara. Mai mult, furiseaza votul sub acoperirea sedintei solemne dedicate Regelui Mihai. De la ora 16. 00, HAI LA PARLAMENT, sa-i oprim!, au scris initiatorii protestului, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei in Piata Victoriei

Urmariti live https://www. privesc. eu/Arhiva/79296/Protest-in-Piata-Victoriei-fata-de-modificarile-legilor-Justitieiprotestul din Piata Victoriei fata de modificarile legilor Justitiei *Liderii opozitiei s-au alaturat protestatarilor *Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in tara si diaspora ------------- *ACTUALIZARE 18:45 in Piata Victoriei s-au strans pana acum aproximativ 3. 000 de persoane, potrivit Digi24. Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a declarat: De fiecare data cand au fost proteste si am fost in tara, am fost in Piata, ca cetatean roman. Intentionez, ca toata lumea de aici, sa imi folosesc in continuare vocea. Sunt cetatean, am drept de vot si ma intereseaza cum sunt reprezentata si in ce tara traiesc. *ACTUALIZARE 18:34 Numarul persoanelor care protesteaza la acest moment in Piata Victoriei a urcat la 1. 000, potrivit Digi24. Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie!, PSD, ciuma rosie!, Demisia! si Hotii!. *ACTUALIZARE 18:19 Aproximativ 500 de persoane s-au strans pana la acest moment in Piata Victoriei, potrivit televiziunilor de stiri. Printre ei se afla si liderii opozitiei, Ludovic Orban PNL), Raluca Turcan PNL), Dan Barna USR) si Dacian Ciolos Platforma 100). ------------- Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru astazi, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei.

Vot final la proiectul de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor

Deputatii au dat luni vot final la proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, dupa ce pe 6 decembrie au votat pe articole actul normativ, dupa aproape 13 ore de dezbateri. Au votat in favoarea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )