Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un nou protestatar a fost retinut in dosarul privind violentele de la mitingul in 10 august. Este vorba despre barbatul care a lovit un jandarm cu piciorul intr-un video devenit viral (VIDEO)

B1 B1,
Un nou protestatar a fost retinut in dosarul privind violentele de la mitingul in 10 august. Este vorba despre barbatul care a lovit un jandarm cu piciorul intr-un video devenit viral (VIDEO)

Procurorii au dispus, marti, un mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele unuia dintre protestatari suspecti de agresiune asupra jandarmilor in timpul mitingului diasporei din 10 august. Este vorba. continuă pe B1

Un barbat a fost retinut in dosarul jandarmilor agresati. Acesta ar fi agresat un subofiter aplicandu-i o lovitura cu piciorul in zona spatelui

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au anuntat, marti, ca au retinut un barbat in dosarul violentelor exercitate impotriva fortelor de ordine la protestul din 10 august din Piata Victoriei.

VIDEO Un barbat a fost retinut in dosarul jandarmilor agresati. Momentul in care acesta loveste un subofiter cu piciorul in spate

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au anuntat, marti, ca au retinut un barbat in dosarul violentelor exercitate impotriva fortelor de ordine la protestul din 10 august din Piata Victoriei.

Principalul suspect in cazul tentativei de talharie de la o banca din Sectorul 2 a fost retinut

Principalul suspect in cazul tentativei de talharie de la o banca din Sectorul 2 - un tanar de 25 de ani din Bucuresti - a fost retinut de politisti. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei.

Procurorii au clasat dosarul privind modul n care Tudorel Toader a devenit notar

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar, transmite Agerpres.

VIDEO Cum a fost ingropat dosarul penal in care seful vanatorilor a fost prins la braconat in Parcul National Cheile Nerei. Imagini facute publice in premiera

Activistii de la Agent Green au prezentat imagini in premiera intr-un caz care a facut valva in anul 2013, dar care a fost ingropat doi ani mai tarziu, fara ca cineva sa raspunda in fata legii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )