Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou referendum pentru Brexit devine tot mai posibil! Liderul opozitiei a facut un demers in premiera pentru iesirea din criza

B1 B1,
Un nou referendum pentru Brexit devine tot mai posibil! Liderul opozitiei a facut un demers in premiera pentru iesirea din criza

Jeremy Corbyn, liderul laburistilor din Marea Britanie si principalul artizan al opozitiei, a mai facut un pas spre un nou referendum popular pentru ramanerea in Uniunea Europeana, relateaza. continuă pe B1

Partidul Laburist: Singurele solutii sunt un nou referendum pentru Brexit sau legaturi strnse cu UE

Singurele optiuni ale Regatului Unit sunt un al doilea referendum pentru Brexit sau faurirea unei relatii economice stranse cu Uniunea Europeana, a transmis duminica Partidul Laburist, principala forta de opozitie din Marea Britanie, potrivit Reuters.

Premierul britanic, discutii cu ministrii nainte de a merge n Parlament sa prezinte un nou plan pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May va avea o discutie telefonica cu ministrii Cabinetului sau, duminica, cu o zi inainte de a merge din nou in Parlament pentru a-si anunta noul plan pentru Brexit, afirma o sursa guvernamentala, citata de Reuters.

Theresa May exclude posibilitatea unui nou referendum si continua negocierile. Masura anuntata pentru cei care aplica la statutul de rezident in Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May a anuntat luni ca va discuta in continuare cu parlamentarii privind acordul Brexitului si a exclus posibilitatea unui nou referendum, precizand ca este datoria guvernului sa respecte rezultatul referendumului din 21 iunie 2016, scrie BBC.

May exclude posibilitatea unui nou referendum

Premierul britanic Theresa May a anuntat astazi ca va discuta in continuare cu parlamentarii privind acordul Brexitului si a exclus posibilitatea unui nou referendum, precizand ca este datoria guvernului sa respecte rezultatul referendumului din 2016, scrie BBC.

Noul plan pentru BREXIT urmeaza sa fie prezentat

Theresa May prezinta in cateva ore noul plan pentru Brexit in Parlament, dupa ce acordul initial a fost respins saptamana trecuta. Pe ultima suta de metri, premierul britanic si-a reunit cabinetul pentru.

TOT MAI MULTI ANALISTI ANTICIPEAZA Majorarea dobanzii BCE, amanata din cauza riscului de recesiune

Banca Centrala Europeana BCE) va astepta ceva vreme pana cand va decide o majorare a dobanzii la depozite, conform unor economisti intervievati de Reuters, care considera ca institutia financiara va creste dobanda abia in trimestrul al patrulea din acest an, in conditiile in care sunt tot mai multe riscurile de intrare in recesiune a zonei euro.

BREXIT: Opozitia sustine un nou referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana. Se cere vot in Parlamentul britanic

Liderul laburist Jeremy Corbyn a cedat in fata parlamentarilor din propriul partid si a anuntat ca sustine organizarea unui nou refrendum privind apartenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, conform The.

Ministru german despre Brexit: Mai gnditi-va. Usa Uniunii Europene ramne deschisa!

Ministrul german pentru afaceri europene Michael Roth a indemnat Marea Britanie sa analizeze posibilitatea de a reveni asupra deciziei de a parasi Uniunea Europeana, referindu-se la convocarea unui nou referendum privind Brexit-ul, informeaza Reuters.

Marea Britanie: Laburistii cer timp si un al doilea referendum pentru Brexit

Opozitia laburista din Parlamentul britanic a depus un amendament in care solicita Guvernului condus de conservatoarea Theresa May sa le lase timp alesilor sa examineze mai multe optiuni cu privire la Brexit, inclusiv cea a unui al doilea referendum pe tema iesirii din Uniunea Europeana, relateaza Reuters.

VIDEO UPDATE Theresa May continua negocierile pentru Brexit / Premierul britanic renunta la taxa pentru obtinerea statutului de rezident permanent

Premierul britanic Theresa May a incercat luni seara sa sparga blocajul parlamentar cu privire la Brexit propunand cautarea unor noi concesii din partea UE pentru a preveni controale vamale la granita irlandeza. May a spus ca se va intoarce la Bruxelles pentru a discuta plasa de siguranta, menita sa previna revenirea la granita fizica intre cele doua Irlande dupa Brexit. De asemena, liderul conservator a anuntat ca va aboli taxa pe care cetatenii europeni trebuie sa o plateasca pentru aplicarea la statutul de rezident permanent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )