Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un nou scandal intre ministrul Ana Birchall si CSM

Antena3 Antena3,
Un nou scandal intre ministrul Ana Birchall si CSM

Scandalul dintre Ministerul Justitiei si CSM se amplifica. Ana Birchall ii cheama de urgenta pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii la Ministerul Justitiei pentru a putea avea acces la raportul MCV. continuă pe Antena3

Ana Birchall neaga ca ar fi clasificat raportul MCV: Procedura a fost exact ca in anii trecuti

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca procedura in ceea ce priveste raportul MCV a fost aceeasi ca in anii trecuti, atat in privinta regimului juridic al documentului, cat si al termenului de raspuns. Reactia sa vine dupa acuzatiile CSM privind clasificarea raportului. Raluca Pruna si Tudorel Toader, contre pe seama clasificarii raportului MCV.

Un nou scandal zguduie casa Puterea Dragostei, la Kanal D. Andreea Mantea, intre ciocan si nicovala

Nou scandal la Puterea Dragostei! Spiritele s-au incinstot in casa fetelor. Andreea Mantea nu stie ce au fetele de impartit, pentru ca toate sustin ca nu ar exista un mar al discordiei, dar cu toate astea se jignesc si se ataca exact ca la usa cortului. Ce s-a intamplat in episodul de azi? Scandal de .

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

Documentul care arunca in aer Justitia. Cum a sesizat Lia Savonea CCR in conflictul cu Ana Birchall

Antena 3 a prezentat documentul care arunca in aer situatia din Justitie. Este vorba despre documentul prin care Lia Savonea a sesizat CCR in conflictul cu ministrul Justitiei. Din sesizarea la CCR facuta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )