Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nou sef la CFR Calatori

Adevărul Adevărul,
Nou sef la CFR Calatori

Iosif Szentes pleaca de la sefia CFR Calatori, luandu-i locul Leon Barbulescu, care a fost numit director general al companiei, au declarat, pentru Agerpres, surse din domeniul feroviar. continuă pe Adevărul

CFR Calatori are un nou director general. Leon Barbulescu il inlocuieste pe Iosif Szentes -*- CFR Calatori are un nou director general. Leon Barbulescu il inlocuieste pe Iosif Szentes

CFR Calatori a anuntat faptul ca Leon Barbulescu este noul director al companiei, pentru urmatoarele patru luni, conform unei decizii a consiliului de administratie. In ultimii trei ani CFR Calatori a fost condusa de Iosif Szentes.

CFR Calatori are un nou director general. Leon Barbulescu il inlocuieste pe Iosif Szentes

CFR Calatori a anuntat faptul ca Leon Barbulescu este noul director al companiei, pentru urmatoarele patru luni, conform unei decizii a consiliului de administratie. In ultimii trei ani CFR Calatori a fost condusa de Iosif Szentes.

Iosif Szentes, inlocuit de la conducerea CFR Calatori

Iosif Szentes a fost inlocuit din functia de director general CFR Calatori cu Leon Barbulescu, informeaza Agerpres. Mandatul lui urma sa expire pe 22 martie. Leon Barbulescu a ocupat functia de director.

Schimbare majora la varful CFR Calatori. Director general al companiei a fost schimbat

Leon Barbulescu a fost numit director general al CFR Calatori, in locul lui Iosif Szentes, au declarat surse din domeniul feroviar. Leon Barbulescu a ocupat functia de director Revizii la CFR Calatori, conform si.

CFR Calatori are un nou director general

Consiliul de Administratie al CFR Calatori l-a desemnat, miercuri, pe Leon Barbulescu in functia de .

Leon Barbulescu este noul Director General al CFR Calatori

Consiliul de Administratie al CFR Calatori l-a desemnat, astazi, pe Leon Barbulescu Director General al companiei, pentru o perioada de patru luni, se arata intr-un comunicat al companiei, dat publicitatii.

Trenuri anulate din cauza vremii. Anuntul celor de la CFR Calatori

Trenurile InterRegio, care circula intre Bucuresti Nord-Constanta, raman anulate miercuri din cauza vremii. Potrivit CFR Calatori, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588.

CFR Calatori: mai multe trenuri raman anulate in sudul tarii din cauza vremii nefavorabile

CFR Calatori mentine si marti decizia de anulare a unor trenuri din cauza vremii, astfel ca 11 garnituri de pe ruta Bucuresti Constanta si retur.

CFR Calatori a anulat si astazi 11 trenuri, din cauza vremii

CFR Calatori mentine si marti decizia de anulare a unor trenuri din cauza vremii, astfel ca 11 garnituri de pe ruta Bucuresti -Constanta si retur si Faurei - Galati nu vor circula. In Gara de Nord din Bucuresti cateva trenuri au intarzieri intre 5 si 15 minute, relateaza news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )