Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un nou terminal pentru aeroportul Otopeni in valoare de peste 1 miliard de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un nou terminal pentru aeroportul Otopeni in valoare de peste 1 miliard de euro

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti va avea un nou terminal de pasageri, cu o suprafata de 100. 000 de mp, care face parte din programul de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, derulat, in prezent, de Compania Nationala Aeroporturi. continuă pe Wall-Street Ro

Aeroportul Otopeni ar putea avea un nou terminal de pasageri, investitie de peste 1 miliard de euro

Aeroportul International Henri Coanda-Bucuresti ar putea avea un nou terminal de pasageri, parte dintr-un proiect amplu de dezvoltare ce va cuprinde si o platforma, sistem cai de rulare, drumuri de acces, parcari si cladiri, investitie estimata la 4,75 miliarde lei peste 1 miliard de euro).

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Portugalia la Campionatul Mondial: A depasit un nou record de goluri marcate

Portugalia a invins miercuri Marocanul intr-un meci in care Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru lusitani. Dupa ce a marcat 3 goluri in meciul de debut cu Spania, incheiat la egalitate 3-3, Ronaldo a.

Business report:Proprietatile romnesti, refugiu de miliarde pentru sud-africani; Investitie de peste 1 miliard de euro pentru un nou terminal la Aeroportul Otopeni; Romnia are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 42 de autobuze electrice pe bani europeni. Dupa Cluj, Bucurestiul ar urma sa fie al doilea oras din tara in care. Romanii platesc 40 milioane de euro din cauza lui Victor Ponta. Decizia luata in 2012 si 2013 de fostii ministri ai Transporturilor Ovidiu Silaghi si Relu Fenechiu, parafata de.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1877 seconds )