Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un nou vaccin anti COVID-19, pe ultima suta de metri

Antena3 Antena3,
Un nou vaccin anti COVID-19, pe ultima suta de metri

Compania americana de biotehnologie Novavax a anuntat joi ca a intrat in ultima faza a testarilor clinice pentru vaccinului sau experimental impotriva COVID-19. Faza a treia si ultima necesara omologarii vaccinului a inceput in Marea Britanie si vizeaza 10. 000 de participanti intre 18 si 84 de ani, transmite CNBC. continuă pe Antena3

Statele Unite au inceput testarea unui nou vaccin anti-COVID

Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania multinationala Janssen a inceput sa fie testat pe scara larga in SUA pe 60. 000 de voluntari, conform Agerpres.

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

Anunturi in spiritul Razboiului Rece. Rusia vrea sa inregistreze un al doilea vaccin anti-COVID-19, desi testele au trecut abia de faza incipienta

Moscova intentioneaza sa inregistreze un al doilea vaccin anti-COVID-19, anunta agentia de presa TASS, care citeaza un comunicat al Rospotrebnadzor, institutia responsabila de sanatatea rusilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )