Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua amanare pentru Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor fictive.Instanta asteapta decizia Sectiilor Unite cu privire la completele de 5 judecatori

Adevărul Adevărul,
O noua amanare pentru Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor fictive.Instanta asteapta decizia Sectiilor Unite cu privire la completele de 5 judecatori

Curtea Suprema a decis, luni, amanarea pentru 18 februarie a procesului in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare, deoarece Sectiile Unite se vor intruni in 31 ianuarie pentru a discuta jurisprudenta iCCJ privind completele de 5 judecatori. continuă pe Adevărul

O noua amanare in procesul lui Dragnea. Dosarul angajarilor fictive va fi discutat pe 18 februarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 18 februarie, dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

Ioan Rus il dinamiteaza pe Liviu Dragnea: Se alege praful de PSD! El PLATESTE bani grei ca sa ascunda realitatea!

Fostul ministru PSD Ioan Rus anunta prabusirea PSD. Acesta este de parere ca cel mai mare partid din Romania pierde electorat din cauzalui Liviu Dragnea si a gravelor incapacitati.

Ponta: Dragnea si Toader ii duc cu vorba pe Radulescu, pe Codrin nu-stiu-care... Seful PSD nu da doi bani pe problemele celorlalti (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea nu e interesat decat de problemele lui si nu da doi bani pe problemele altora. Liderul Pro Romania e convins ca Dragnea va candida la alegerile.

Victor Ponta: Ce s-a intamplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania. Liviu Dragnea a fost protejat

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca ceea ce s-a intaplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania si a acuzat fosta conducere a DNA ca l-a protejat pe Liviu.

LUPTA PENTRU OAZA LUI LIVIU DRAGNEA Tel Drum nu renunta la Insula Belina

Firul nevazut care ii leaga pe liderii PSD, aproape ombilical, unii de ceilalti, este nevoia lor de pamant. Ei vor pamant, indiferent ca imobilul este situat intravilan, extravilan, pe malul sau in mijlocul unei ape curgatoare. Important este ca pamantul acela sa fie al lor, pentru ca raul, codrul, ramul si tot ce misca sa le fie aproape, subordonate, in proprietate.

Cum poate ajunge Liviu Dragnea premier

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca a redactat un proiect de ordonanta de urgenta, pentru a da posibilitatea persoanelor condamnate de completuri nelegal constituite si.

Loteria bonurilor fiscale. O noua extragere, pentru luna decembrie

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica, 20 ianuarie 2019, o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 - 31 decembrie 2018, conform unui comunicat publicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )