Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti. continuă pe Wall-Street Ro

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti. Saptamana trecuta, o furtuna violenta a lovit nordul Greciei, afectand in special zona Halkidiki, iar sapte persoane, intre care doi romani, si-au pierdut viata, in timp ce alte peste 100 au fost ranite.

ANM, noua avertizare de ploi si frig. Ce judete sunt afectate si cum va fi vremea in Bucuresti in urmatoarea perioada

ANM vine cu o noua avertizare de ploi si frig, in intervalul 14 iulie, ora 13 15 iulie, ora 21. Ce judete sunt afectate si cum va fi vremea in Bucuresti in urmatoarea perioada. ANM vine cu o noua avertizare de ploi si frig Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o noua alerta de .

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia. Mai multe regiuni sunt afectate de furtuni si ploi torentiale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul local de Meteorologie a transmis situatia actualizata a zonelor afectate de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale.

Avertizare MAE pentru romanii care sunt in Grecia: Prognoza de ploi torentiale si furtuni violente

Romanii care sunt in Grecia sunt averizati de Ministerul Afacerilor Externe ca, in Grecia, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale, furtuni, vant in rafale pentru perioada 13 - 14 iulie 2019.

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in.

Furtunile se reintorc la Halkidiki. Avertizare de la MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia o parte considerabila a acestei tari va fi afectata de ploi torentiale, furtuni, vant in.

Atentionare MAE de calatorie in Grecia: Mai multe zone sunt afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca mai multe zone vor fi afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, incepand de duminica seara, informeaza institutia, intr-un comunicat de presa.

Pericolul din Grecia ramane la cote inalte: MAE avertizeaza privind furtunile ce vor lovi unele din locuri de vacanta preferate de romani

Ministerul Afacerilor Externe a emis sambata o noua atentionare de calatorie pentru Grecia privind furtunile si ploile torentiale ce vor lovi una din destinatiile preferate de calatorie a.

Avertizare meteo! Cod galben si portocaliu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )