Libnet.ro
UNICEF

15:01

O noua criza a medicamentelor ameninta Romania. Ministrul Sanatatii pare impasibil

Antena3 Antena3,
O noua criza a medicamentelor ameninta Romania. Ministrul Sanatatii pare impasibil

O noua criza a medicamentelor ameninta Romania. Pacientii bolnavi de cancer raman fara citostatice. Medicii duc deja lupte inimaginabile pentru a face rost de tratament. Din pacate,. continuă pe Antena3

Criza imunoglobulinelor: Ministrul Sanatatii a fost convocat la ora 10:00 la Guvern de premier

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, la ora 10:00, la Guvern, pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru discutii cu privire la lipsa imunoglobulinei de pe piata medicamentelor din Romania, scrie Agerpres, citand surse guvernamentale.

UPDATE Criza imunoglobulinelor: ministrul Sanatatii a fost convocat la ora 10:00 la Guvern de premier. Rudele catorva pacienti cu imunodeficiente primare protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, la ora 10:00, la Guvern, pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru discutii cu privire la lipsa imunoglobulinei de pe piata medicamentelor din Romania, scrie Agerpres, citand surse guvernamentale. Ora 10:55: Rudele catorva pacienti cu imunodeficiente primare, care nu mai au acces la tratamentul cu imunoglobulina de peste 4 luni, protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei.

FACIAS sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii a gestionat criza imunoglobulinei

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a anuntat miercuri ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei, care a.

Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Institutului Marius Nasta

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a decis demiterea managerului Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Gilda Popescu, la propunerea Comisiei de control de la MS, pentru nerespectarea.

Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Institutului Marius Nasta

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a decis demiterea managerului Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Gilda Popescu, la propunerea Comisiei de control de la MS, pentru nerespectarea obligatiilor in domeniul managementului.

PRIMER: Semnalam de 6 luni ca se adanceste criza medicamentelor ieftine din cauza taxei clawback.

Autoritatile nu pot sau nu vor sa inteleaga ca aceasta taxa, aplicata medicamentelor sub 25 lei, produce efecte devastatoare pentru populatie, sistemul sanitar si industria de.

Cine-i de vina? Criza medicamentelor, intre lacomia producatorilor si nesimtirea autoritatilor

Criza de medicamente, vaccinuri si materiale sanitare i-a adus pe pacientii si pe medicii romani pe culmile disperarii. Miercuri dimineata mai multi parinti ai caror copii au nevoie de imunoglobulina au iesit in fata Guvernului sa-si strige durerea.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )