Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci

Adevărul Adevărul,
Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci

Noua Dacia Duster a fost testata la accident de Euro NCAP si rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs in Romania a obtinut numai trei stele din cinci posibile. continuă pe Adevărul

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci. SUV-ul s-a comportat bine la simularea impactului lateral VIDEO

Noua Dacia Duster a fost testata la accident de Euro NCAP si rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs in Romania a obtinut numai trei stele din cinci posibile.

Euro NCAP da verdictul: cat de sigura este noua Dacia Duster

Cea mai recenta sesiune de teste de siguranta a adus la sediul Euro NCAP din Belgia nu mai putin de 13 automobile diferite. Printre acestea, si generatia cu numarul doi a modelului Dacia Duster.

Dacia Duster NU ofera siguranta! Masina s-a facut PRAF la TESTELE EuroNCAP (FOTO)

Noul model Dacia Duster, rezultate sub asteptari in teste. Cea mai nou masina din seria Dacia Duster, a fost supusa testelor de siguranta EuroNCAP. Masina nu a performat cum era de asteptat si nu a primit.

Dacia Duster 2018, la testele de rezistenta

Daca in ceea ce priveste designul Dacia Duster 2018 a evoluat, nu acelasi lucru se poate spune si in materie de siguranta. Noul Duster a primit trei stele din cinci la testele EuroNCAP. Testata de Euro NCAP, noul model de Dacia Duster a obtinut un calificativ similar cu cel acordat la testele efectuate cu prima [].

VIDEO Noul Dacia Duster, testat la Euro NCAP. Are 3 stele din 5, rezultat asteptat

A doua generatie Dacia Duster a fost testata de Euro NCAP 65519; organismul european independent de certificare a sigurantei automobilelor. Masina produsa la Mioveni a obtinut 3 stele din 5 posibile la testele de impact 65519; un rezultat asteptat, modelul fiind proiectat sa obtina un asemenea rezultat. Interesant este faptul ca Euro NCAP a retestat modelul Alfa Romeo Giulietta, care a avut parte de un facelift, aceasta masina obtinand tot 3 stele din 5, chiar daca la lansarea initiala din 2010 avea 5 stele din 5. Cel mai spectaculos rezultat este al lui Fiat Punto, care a obtinut 0 zero) stele din 5. Asta spune multe despre evolutia cerintelor Euro NCAP pentru ca o masina sa obtina 5 stele din 5.

Dacia Duster nu obtine mai mult de 3 stele la EuroNcap nici cu a doua generatie

EuroNcap a testat luna aceasta cea de-a doua generatie a SUV-ului Duster, care din pacate nu a reusit sa treaca de 3 stele la accidente, chiar daca masina este mai scumpa cu 1. 450 de euro decat in trecut.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )