Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci. SUV-ul s-a comportat bine la simularea impactului lateral VIDEO

Adevărul Adevărul,
Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci. SUV-ul s-a comportat bine la simularea impactului lateral VIDEO

Noua Dacia Duster a fost testata la accident de Euro NCAP si rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs in Romania a obtinut numai trei stele din cinci posibile. continuă pe Adevărul

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci

Noua Dacia Duster a fost testata la accident de Euro NCAP si rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs in Romania a obtinut numai trei stele din cinci posibile.

Euro NCAP da verdictul: cat de sigura este noua Dacia Duster

Cea mai recenta sesiune de teste de siguranta a adus la sediul Euro NCAP din Belgia nu mai putin de 13 automobile diferite. Printre acestea, si generatia cu numarul doi a modelului Dacia Duster.

Dacia Duster NU ofera siguranta! Masina s-a facut PRAF la TESTELE EuroNCAP (FOTO)

Noul model Dacia Duster, rezultate sub asteptari in teste. Cea mai nou masina din seria Dacia Duster, a fost supusa testelor de siguranta EuroNCAP. Masina nu a performat cum era de asteptat si nu a primit.

Dacia Duster 2018, la testele de rezistenta

Daca in ceea ce priveste designul Dacia Duster 2018 a evoluat, nu acelasi lucru se poate spune si in materie de siguranta. Noul Duster a primit trei stele din cinci la testele EuroNCAP. Testata de Euro NCAP, noul model de Dacia Duster a obtinut un calificativ similar cu cel acordat la testele efectuate cu prima [].

VIDEO Noul Dacia Duster, testat la Euro NCAP. Are 3 stele din 5, rezultat asteptat

A doua generatie Dacia Duster a fost testata de Euro NCAP 65519; organismul european independent de certificare a sigurantei automobilelor. Masina produsa la Mioveni a obtinut 3 stele din 5 posibile la testele de impact 65519; un rezultat asteptat, modelul fiind proiectat sa obtina un asemenea rezultat. Interesant este faptul ca Euro NCAP a retestat modelul Alfa Romeo Giulietta, care a avut parte de un facelift, aceasta masina obtinand tot 3 stele din 5, chiar daca la lansarea initiala din 2010 avea 5 stele din 5. Cel mai spectaculos rezultat este al lui Fiat Punto, care a obtinut 0 zero) stele din 5. Asta spune multe despre evolutia cerintelor Euro NCAP pentru ca o masina sa obtina 5 stele din 5.

Dacia Duster nu obtine mai mult de 3 stele la EuroNcap nici cu a doua generatie

EuroNcap a testat luna aceasta cea de-a doua generatie a SUV-ului Duster, care din pacate nu a reusit sa treaca de 3 stele la accidente, chiar daca masina este mai scumpa cu 1. 450 de euro decat in trecut.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )