Libnet.ro
UNICEF

13:45

O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. Boala oii nebune decimeaza turmele din tara

Antena3 Antena3,
O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. Boala oii nebune decimeaza turmele din tara

O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. in timp ce noi focare de pesta porcina sunt descoperite, in tara a patruns si scrapia. Numita boala oii nebune, boala este incurabila si singura. continuă pe Antena3

Topului National al Firmelor Private din Romania

Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) a organizat ieri, pe bur2 noiembrie, cea de-a 26-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania, cel mai mare eveniment de recunoastere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante intreprinderi din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

Cristiano Ronaldo, CADOU EMOTIONANT facut unui copil din Romania de ziua lui (FOTO)

Superstarul Cristiano Ronaldo i-a facut unui copil din Romania un cadou extraordinar. Luni dimineata, pe 5 noiembrie, ziua in care David Vissa a implinit 10 ani, fotbalistul lusitan i-a oferit pustiului roman.

Partidul lui Viktor Orban da mana cu extremistii de la Jobbik: Ce pune la cale Budapesta cu privire la secuii din Romania

Extremistii din Ungaria par sa fi ajuns la un acord cu mai multe partide din Ungaria cu privire la o initiativa in care sunt vizati secuii din Romania. Astfel, cinci partide din tara vecina, inclusiv cele.

Bancile din Romania au un nou Cod de Conduita

Industria bancara din Romania a adoptat noul Cod de Conduita, dupa cel initial, din 2009 document ce evidentiaza respectarea principiilor eticii bancare in raport cu toti stakeholderii sistemului bancar si pune accentul pe protectia consumatorului prin conlucrarea cu debitorii consumatori care se confrunta cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei noastre.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai iubiti oameni de televiziune din Romania, are multe talente. Este actor la teatru, joaca in filme si a prezentat Vocea Romaniei si Romanii au talent. Fiind atat de.

LOVITURA pentru Guvernul Dancila! O delegatie FMI vine in CONTROL! ingrijorari privind evolutiile economice din Romania

O misiune a Fondului Monetar International, condusa de seful misiunii FMI pentru Romania, Jaewoo Lee, se va desfasura la Bucuresti, in perioada 6 - 12 noiembrie. Echipa FMI va evalua recentele evolutii.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Doliu in TELEVIZIUNEA din Romania: A MURIT o cunoscuta jurnalista! (FOTO)

Este doliu in televiziune si in lumea radio-ului. Elena Cristian a murit, anuntul trist fiind facut de directorul grupului de presa. Cunoscuta jurnalista din Brasov a lasat in urma sa un baietel in varst.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )