Libnet.ro
UNICEF

13:30

O noua investitie la Spitalul TBC din Galati. Modernizarile de 6 milioane de lei vizeaza blocul alimentar

Adevărul Adevărul,
O noua investitie la Spitalul TBC din Galati. Modernizarile de 6 milioane de lei vizeaza blocul alimentar

Proiectul este finantat din bugetul propriu al Consiliului Judetean Galati. Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni, ceea ce inseamna ca receptia finala va fi facuta in decembrie 2020. continuă pe Adevărul

MedLife cumpara spitalul OncoCard din Brasov. Mihai Marcu, CEO: Nu excludem ca in anii urmatori sa investim consistent in tratamentul oncologic

Sistemul Medical MedLife a cumparat integral Spitalul OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania. Acest parteneriat vine in urma strategiei noastre de a extinde si.

Explozie puternica, la o statie PECO din Galati. Bilantul victimelor si al pagubelor

Galatiul a fost astazi zguduit de o explozie produsa la o statie de benzinarie PECO. Cei de la ISU au emis un comunicat de presa anuntand numarul victimelor si a daunelor provocate de explozie. Explozie puternica, la o statie PECO din Galati Cartierul Tiglina 3, din Galati, a fost zguduit astazi de o puternica explozie .

Explozie puternica la rezervorul unei foste benzinarii din Galati: Patru masini au fost avariate, trei persoane au suferit atacuri de panica

O explozie puternica care a avariat patru masini a avut loc, luni, la o fosta statie de carburanti din Galati, trei persoane suferind atacuri de panica dupa incident, potrivit Monitorului de Galati.

Spitalul Judetean din Brasov, bomba biologica: pacientii vin cu o boala si pleaca cu trei

Deputat USR Emanuel Ungureanu continua seria imaginilor terifiante din spitalele romanesti cu un clip de cateva minute imortalizat la Spitalul Judetean Brasov. intr-o lume ideala, ajungi in spital cu o boala si pleci acasa sanatos. Din pacate, nu este cazul daca ajungi vreodata sa calci pragul Spitalului Judetean din Brasov, cea mai mare institutie medicala .

EXPLOZIE la un HOTEL din Galati, langa o fosta BENZINARIE. ISU, despre cauza deflagratiei: Au ramas rezervoarele de combustibil in subteran (VIDEO, FOTO)

Explozie urmata de incendiu la o fosta statie Peco situata langa Hotelul Grandly din Galati. Contactati de B1. ro, reprezentantii ISU au declarat ca tragedia a avut loc din cauza bataliilor de retentie.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA iN TELEVIZIUNE! GABRIELA CRISTEA A RECUNOSCUT TOTUL: TAVI CLONDA NU E.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )