Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua lovitura pentru Kovesi. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsa din nou

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Kovesi. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsa din nou

Procurorul-sef al Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, a respins cea de-a doua cerere depusa de Laura Codruta Kovesi de recuzare a Adinei Florea, cea care se ocupa de dosarul in care fosta. continuă pe Antena3

Seful Sectiei speciale a respins si a doua cerere a Laurei Kovesi de recuzare a Adinei Florea

Procurorul-sef al Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a respins si cea de-a doua cerere a Laurei Codruta Kovesi de recuzare a procurorul Adina Florea. Prima cerere de recuzare a fost.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a Adinei Florea

Laura Codrta Kovezi a depus, luni, o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumenteaza dosarul in care Kovesi este urmarita penal, potrivit Antena 3. Fosta sefa DNA a precizat ca.

Augustin Zegrean, despre ordonantele anuntate de Toader: O noua lovitura data justitiei. Mai erau ctiva magistrati n genunchi, nu erau toti pe burta / Acesta nu mai este stat de drept

Modificarea celor trei legi ale justitiei este o nebunie si o noua lovitura data justitiei, pentru a-i aduce pe burta pe cei cativa magistrati care nu erau cazuti, ci doar in genunchi, afirma fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, comentand pentru HotNews. ro noile modificari aduse prin Ordonanta de Urgenta celor trei legi ale justitiei. El mai spune ca asistam la un amestec al Guvernului nepermis si fara precedent in justitie, ca ceea ce se intampla astazi nu mai este stat de drept si ca nu intelege de ce magistratii se lasa calcati in picioare.

Kovesi cere din nou recuzarea Adinei Florea

Fostul procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi a depus, luni dimineata, o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea. Cererea are sapte pagini si a fost trimisa prin fax. Adina Florea.

Lovitura pentru Codruta Kovesi! A pierdut procesul cu Mihaiela Iorga

UPDATE - Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, anularea ordinului semnat de Laura Codruta Kovesi prin s-a dispus revocarea Mihaielei Iorga Moraru din functia de procuror DNA, insa judecatorii nu au fost de.

Rasturnare de situatie pentru Kovesi la Bruxelles

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei noi dezvaluiri-bomba despre candidatura Laure Codruta Kovesi la Bruxelles. O mana nevazuta a marilor puteri prinde Romania. Stire in curs de.

Rasturnare de situatie pentru Kovesi la Bruxelles

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei noi dezvaluiri-bomba despre candidatura Laure Codruta Kovesi la Bruxelles. O mana nevazuta a marilor puteri prinde Romania. Stire in curs de.

Monica Macovei, aparare disperata pentru Kovesi

Monica Macovei a trimis un email europarlamentarului spunand ca exista acuzatii false la adresa lui Kovesi in tara si pentru a o ajuta pe fosta sefa DNA sa ajunga in fruntea Parchetului European.

Lazar a explicat scurtarea comunicatului pentru Kovesi

Parchetul General ofera precizari dupa ce informatii importante din doua comunicate de presa ale Sectiei de ancheta a magistratilor care vizau dosarul Laurei Codruta Kovesi au fost eliminate de catre Biroul de.

Rasturnare de situatie. Lazar cenzureaza comunicatul pentru Kovesi

Sectia de investigare a magistratilor a trimis un comunicat de presa, cu privire la audirea Laurei Codruta Kovesi, catre Parchetul general ca sa il transmita publicitatii. El nu a fost dat publicitatii ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )