Libnet.ro
UNICEF

19:00

O noua samanta de scandal intre elevi si Liviu Pop: Optionalele

Adevărul Adevărul,
O noua samanta de scandal intre elevi si Liviu Pop: Optionalele

Micsorarea numarului de ore alocat pentru materiile optionale nu va face decat sa produca elevilor o si mai mare repulsie fata de scoala. Acesta este semnalul de alarma tras de mai multe asociatii de elevi. Reprezentantii acestora mai reclama faptul ca in Romania scolarii nu au niciun cuvant de spus in privinta alegerii optionalelor, spre deosebire de ceea ce se se intampla in Occident. continuă pe Adevărul

Liviu Pop, despre ramanerea sa in Guvern: Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica; am venit politic, voi pleca politic atunci cand CEx-ul va decide

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus, referitor la ramanerea sa in noul Guvern, ca va pleca daca asa va decide Comitetul Executiv National al PSD, insa important este ca programul de guvernare pe partea de educatie sa continue. Liviu Pop a afirmat ca nu este in Guvern pe persoana fizica, ci a fost numit politic, astfel ca va pleca politic, scrie News. ro.

Liviu Pop, despre ramanerea in functia de ministru al Educatiei: Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus, referitor la ramanerea sa in noul Guvern, ca va pleca daca asa va decide Comitetul Executiv National al PSD, insa important este ca programul de guvernare.

Liviu Pop: Nu sunt in Guvern pe persoana fizica. Am venit politic, voi pleca politic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, precizeaza ca va pleca din fruntea Ministerului Educatiei daca Comitetul Executiv National CExN) al PSD va hotara acest lucru. CEx-ul va decide. Nu.

Liviu Pop, despre ramanerea sa in Guvern: Am venit politic, voi pleca politic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus, referitor la ramanerea sa in noul Guvern, ca va pleca daca asa va decide Comitetul Executiv National al PSD. Odata cu desemnarea Vioricai Dancila pentru po.

Ce obiectiv propune Liviu Pop pentru noua lege a educatiei

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca Academia Romana este cea care trebuie sa vina cu proiectul noii.

SCANDAL intre si Bianca Dragusanu! De la ce a pornit RAZBOIUL

Tensiunile se amplifica intre si Bianca Dragusanu, in conditiile in care vedeta aflata in concediu de maternitate isi doreste sa revina la emisiunea Te.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )