Libnet.ro
UNICEF

09:30

O noua sedinta de Guvern, joi, a doua din aceasta saptamana

Antena3 Antena3,
O noua sedinta de Guvern, joi, a doua din aceasta saptamana

Cabinetul Dancila se reuneste din nou in sedinta, joi, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Sedinta Guvernului este programata pentru ora 13. 00, conform agendei anuntate de catre Executiv,. continuă pe Antena3

Sedinta de Guvern. Viorica Dancila a anuntat ce a discutat cu Klaus Iohannis

Cabinetul Dancila se reuneste din nou in sedinta, joi, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Sedinta Guvernului este programata pentru ora 13. 00, conform agendei anuntate de catre Executiv,.

Nelu Barbu confirma ca joi va fi o noua sedinta de Guvern, a doua din aceasta saptamna: Sunt acte normative care nu suporta amnare

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a confirmat public informatia potrivit careia joi va fi a doua sedinta de Guvern din aceasta saptamana. Nelu Barbu sustine ca prima sedinta, cea de marti, a avut loc din cauza unui proiect de ordonanta de urgenta privind deseurile din ambalaje, act normativ care nu suporta amanare. Conform explicatiilor lui Nelu Barbu, mai sunt cateva ordonante de urgenta care nu suporta amanare, dar acestea vor fi aprobate in sedinta de joi.

Toti soferii romani au fost luati prin surprindere! Din aceasta saptamana e lege: Deja esti obligat sa faci acest lucru

Luni a intrat in vigoare Legea nr. 109/2018, promulgata inca din luna mai. Astfel, potrivit noilor prevederi, soferii care au nevoie de un duplicat al cartii de identitate a masinii nu vor mai trebui sa obti.

Purtatorul de cuvant al Guvernului confirma o noua sedinta pentru ziua de joi

Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Executivului, a confirmat informatia potrivit careia joi va avea loc o noua sedinta de Guvern, a doua pe aceasta saptamana. Acesta a motivat decizia argumentand ca exista anumite acte normative care nu suporta.

Mutare FULGER in PARLAMENT: Conducerea Senatului, convocata in ziua in care Guvernul are o noua sedinta

Conducerea Senatului se reuneste joi la ora 18:00 in contextul in care sesiunea extraordinara se incheie oficial. Tot joi Guvernul are programata o noua sedinta de lucru, in conditiile in care potrivit.

A doua sedinta de guvern din aceasta saptamna, programata pentru ora 13.00. Conducerea Senatului se reuneste la ora 18.00

Joi dimineata inca nu era disponibila agenda sedintei de guvern programata sa inceapa la ora 13. Asa s-a intamplat si marti, cand a avut loc prima sedinta de guvern din aceasta saptamana, in contextul temerilor referitoare la posibilitatea adoptarii unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Tot astazi se incheie oficial si sesiunea extraordinara a Parlamentului. Conducerea Senatului mai are programata o sedinta la 5 ore dupa intalnirea ministrilor cabinetului Dancila.

O noua sedinta de guvern ar putea fi convocata joi

Executivul ar putea fi convocat, joi, intr-o noua sedinta la Palatul Victoria, au declarat surse politice pentru Mediafax. Guvernul are programata marti o intrunire, de la ora 14. Informatii au aparut in spatiul public potrivit carora Guvernul ar vrea o OUG pentru pentru gratiere si amnistie. Ar fi ultima sapamana in care Cabinetul Dancila ar putea emite ordonante de urgenta, joi fiind ultima zi a sesiunii extraordinare, nemaifiind necesara convocarea Parlamentului pentru o adoptare ulterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )