Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie. LISTA COMPLETA

B1 B1,
Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie. LISTA COMPLETA

Noua spitale, impreuna cu Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica DSP) din Capitala vor asigura urgentele medicale in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie,. continuă pe B1

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare.

Ludovic Orban: Semnam contracte de finantare pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti Nicusor Dan: Sunt fericit ca Guvernul si Ministerul Fondurilor au reusit sa aiba acest raspuns rapid

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni au fost semnate contractele de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 milioane euro. Seful Executivului a adaugat ca in total pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti va fi alocata suma de 7,5 miliarde euro din fonduri europene si de coeziune, in urmatorii 7 ani. La eveniment au participat si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Florin Citu spune ca de o luna Inspectia Economica a fost trimisa la Piatra Neamt si ca unele primarii din Bucuresti vor controale ANAF in control la FRF

Inspectia economica face control la mai multe unitati administrativ teritoriale, la mai multe primarii, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o declaratie video pe Facebook. Am inceput anul trecut cu primaria generala a municipiului Bucuresti. Primul raport a fost trimis catre DNA. Asteptam si finalizarea celorlalte rapoarte, a spus el.

Lista spitalelor din Bucuresti unde te poti adresa pentru urgente medicale in minivacantade 1 decembrie

Cabinetele medicale si policlinicile ar putea fi inchise in perioada minivacantei de 1 Decembrie, astfel ca pentru orice urgenta medicala exista alte noua spitale si Serviciul de Ambulanta care vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

UPDATE Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI, in 24 de spitale din tara Acum sunt in jur de 1.390

In perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale din tarp, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in acelasi timp, el a precizat ca inca se lucreaza la evaluarea fiecarui circuit din sectiile ATI, adaugand ca a fost informat duminica dimineata in legatura cu incendiul de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Digisport: Ilie Nastase: FCSB poate sa joace si pe Giulesti! Cum arata acum cele doua bijuterii din Bucuresti

Steaua ataca promovarea in Liga 2 in acest sezon, iar din 2021 va putea sa joace pe noua bijuterie din Ghencea. CNI a confirmat ca MApN va intra in posesia Stadionului Steaua pana la jumatatea lunii decembrie. Ilie Nastase intervine in conflictul dintre CSA Steaua si FCSB si nu intelege de ce echipa lui Gigi Becali nu ar avea voie sa joace pe noua arena.

Gina Pistol, singura pe strazile din Bucuresti. Ce a facut vedeta, in lipsa lui Smiley

Gina Pistol a fost surprinsa recent singura pe strazile din Capitala. Ce a facut celebra prezentatoare de la Chefi la Cutite in lipsa lui Smiley? Aceasta se descurca fara oricine altcineva cand vine vorba de asta. Care a fost traseul ei si cum arata acum viitoarea mamica? Gina Pistol, singura pe strazile din Bucuresti. Unde .

Cum arata vila de lux a Simonei Halep. Ce face Toni Iuruc in cartierul rezidential din Bucuresti

Simona Halep, ocupanta locului doi in ierarhia mondiala, a castigat cateva milioane bune din tenis. in afara de faptul ca este o buna sportiva, se pre ca se pricepe si la afaceri. A investiti ceva bani in afaceri imobiliare, in Constanta, acum se pare, si in Bucuresti. in Constanta, Simona are ridicata o vila, valorand .

Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Oamenii au crezut ca nu vad bine ce e pe asfalt

Situatie incredibila in Bucuresti. Pe o portiune a bulevardului Timisoara din Capitala, autoritatile locale au imprastiat deja sare, in cantitati mari. Reprezentantii primariei Sectorului 6 au spus ca totul a fost o proba, iar sarea a fost stransa. Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti De altfel, Primaria sectorului 6 a comunicat, la cererea Digi24, ca .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )