Libnet.ro
UNICEF

00:07

O noua tragedie dupa moartea lui ILIE BALACI! Marele campion a plecat la ceruri! Fanii sunt in stare de soc

B1 B1,
O noua tragedie dupa moartea lui ILIE BALACI! Marele campion a plecat la ceruri! Fanii sunt in stare de soc

Lumea sportului trece printr-o noua tragedie! Sandor Meszaros a murit la aproape doua saptamani de cand a suferit un accident vascular chiar in timpul unei curse. Cunoscutul pilot de raliuri maghiar a acuzat ac. continuă pe B1

O noua tragedie dupa moartea lui ILIIE BALACI! Marele campion a plecat la ceruri! Fanii sunt in stare de soc

Lumea sportului trece printr-o noua tragedie! Sandor Meszaros a murit la aproape doua saptamani de cand a suferit un accident vascular chiar in timpul unei curse. Cunoscutul pilot de raliuri maghiar a acuzat ac.

SOCANT! Clarvazatoarea ROMANIEI anunta o noua tragedie: Vor curge rauri de lacrimi

Cunoscuta clarvazatoare Maria Ghiorghiu sugereaza pe blogul personal ca o noua tragedie de proportii ar avea loc in Romania intr-o zi de 11. Noapte de 28 -29 Octombrie 2018, ora 2,35 ! Dragii.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu anunta o noua tragedie in Romania! Vor curge rauri de lacrimi

Cunoscuta clarvazatoare Maria Ghiorghiu, despre care se spune ca ar fi prezis incendiul din Colectiv, anunta o noua tragedie. Maria Ghiorghiu sugereaza ca tragedia de proportii ar avea loc intr-o zi de.

O noua TRAGEDIE in spital! Asistenta din Teleorman, in coma, dupa o garda dificila

Caz socant la Teleroman. O asistenta de la spitalul din Zimnicea a intrat in coma dupa ce i s-a facut rau la serviciu. Femeia na suferit un anevrism cerebral din cauza stresului si a oboselii. Colegii ei au sunat.

Drama totala la Leicester dupa moartea patronului intr-un cumplit accidente de elicopter: Ce a povestit mama singurului roman de la campioana Angliei din 2016 (FOTO)

Fotbalul englez este zguduit de teribila veste a mortii patronului lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha. Acesta a murit dupa ce s-a prabusit cu elicopterul langa stadionul King Power Stadium, dupa meciul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )